• DOLAR 32.602
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2499.363
  • ...
Satışa çıkarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- (AA) Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Barış TV, Can Erzincan TV ve Ört TV'ye ait yayın lisans ve hakları ile makine, teçhizatlar ve demirbaşlarını, Nazar Gazetesi, Yerel Bakış Gazetesi, Turgutlu Havadis Gazetesi, Özgür Radyo ve Taraf Gazetesi'ne ait makine ve teçhizatları satışa çıkardı.

TMSF'nin internet sitesinde yer alan satış ilanına göre, söz konusu medya kuruluşlarının makine, teçhizat ve demirbaşları ile yayın lisans ve hakları satışa çıkarıldı.

Varlıkların tamamı satış prosedürünün yayınlandığı tarihten itibaren 28 Temmuz mesai saati bitimine kadar (bu tarih dahil) haftalık periyotlarla en geç her hafta cuma günü mesai saati bitimine kadar elden teslim edecek ya da cuma günü mesai saati bitimine kadar posta ile gönderilecek tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda satılacak.

Varlıkların tamamına bir istekli tarafından teklif verildiği takdirde teklif sahibine teklifinin uygun bulunup bulunmadığı yapılacak değerlendirmeyi müteakip bildirilecek, birden fazla teklif verilirse isteklilere daha sonra bildirilecek tarih ve saatte aralarında açık artırma yapılacak.

SAMANYOLU BÜNYESİNDEKİ MALLAR DA SATIŞA ÇIKARILDI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Samanyolu binasındaki makine ve teçhizatları 1 milyon 547 bin 606 lira ve demirbaşları 353 bin 99 lira muhammen bedelle satışa çıkardı.

Samanyolu bünyesinde bulunan Hira Tv, Radyo Mehtap, Radyo Küre, Mc Tv, Samanyolu Haber, Samanyolu Haber Radyosu, Samanyolu Tv, Burç Fm, Mehtap Tv, Sem Haber Ajansı, Haber Radyo Ege, Tuna Shopping Tv, Yumurcak Tv ve Dünya Radyo çağrı işaretli basın ve yayın kuruluşlarından satış ve tasfiyesi için TMSF`ye devredilen varlıkları satışa çıkardı.

TMSF'nin internet sitesinde yer alan satış ilanına göre, söz konusu basın ve yayın kuruluşlarının satış ve tasfiyesi için TMSF'ye devredilen makine ve teçhizatları 1 milyon 547 bin 606 lira ve demirbaşları 353 bin 99 lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

İhale, 7 Temmuz saat 17.00'ye kadar verilecek olan tekliflerin teklif verme süresi bitiminde değerlendirilmesi suretiyle Fon'un usullerine göre teklif alma yöntemi ile yapılacak. TMSF'ye devredilen söz konusu varlıklar, ayrı ayrı alınacak tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda birden fazla teklif alınması durumunda isteklilere bildirilecek tarihte yapılacak açık artırma ihalesi ile satılacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir