TOBB Başkanı Bulancak TSO’yu ziyaret etti

GÜNDEM 11.09.2017 - 14:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2644+ kez okundu.
 

TOBB Başkanı Bulancak TSO’yu ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 8 Eylül Cuma günü Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek gündem hakkında açıklamalarda bulundu.
Giresun'da açılan fındık borsasının açılış programına katılmadan önce Bulancak TSO’ya da bir ziyaret yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TSO Başkanı Ali Fatoğlu ve yönetim kurulu ile TSO meclis üyeleri ve Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge tarafından kapıda karşılandı. Daha sonra TSO toplantı salonunda TSO üyeleri ile birlikte sohbet eden Başkan Hisarcıklıoğlu gündem ile ilgili olarak şunları söyledi; "Giresun'da artık fındık fiyatını belirleyecek olan bir borsa kuruluyor. Fındık üreticisi bundan sonra kendi ürünün fiyatını yakından takip edecek ve mağdur olmayacaktır. Biz birlik olarak son 1 yılda ekonomik sıkıntıları aşmak için önemli adımlar attık. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye genelindeki üyelerimiz için çeşitli teşvikler ve kredi sağlama konusunda ciddi çözümler bulduk. Üyelerimizin yüzde 60’na, kendi öz kaynaklarımız, devlet kredileri ve bankalardan sağlanan ucuz ve uzun vadeli krediler ile nefes aldırdık. Bu sıkıntılı dönem yavaş ta olsa geçiyor. Ekonomimiz gittikçe büyümeye başladı. Üreten bir sanayi yapısı ile ülkemiz daha da gelişecektir. Küçük yerlerdeki odalarımız ile de her zaman irtibat halinde olarak onların sorunları ve sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. TSO Başkanı Ali bey de Bulancak ta ki sanayicinin dertlerini bize aktarmaktadır. Bulancak TSO bizim içinde çok önemlidir. En çok çalışan ve gelişme gösteren odalardan biri de Bulancak TSO’dur. Sanayicilerimiz için daha çok çaba göstermeliyiz. Ekonomin yapı taşları ülkemizin sanayicileridir. Bulancak’a yapılacak olan OSB’de ilçe ekonomisine çok büyük bir katkı yapacaktır. İnşallah resmi olarak yapılacak açılışına da geleceğiz" dedi. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 8 Eylül Cuma günü Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

Giresun'da açılan fındık borsasının açılış programına katılmadan önce Bulancak TSO’ya da bir ziyaret yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TSO Başkanı Ali Fatoğlu ve yönetim kurulu ile TSO meclis üyeleri ve Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge tarafından kapıda karşılandı.

Daha sonra TSO toplantı salonunda TSO üyeleri ile birlikte sohbet eden Başkan Hisarcıklıoğlu gündem ile ilgili olarak şunları söyledi; "Giresun'da artık fındık fiyatını belirleyecek olan bir borsa kuruluyor. Fındık üreticisi bundan sonra kendi ürünün fiyatını yakından takip edecek ve mağdur olmayacaktır. Biz birlik olarak son 1 yılda ekonomik sıkıntıları aşmak için önemli adımlar attık. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye genelindeki üyelerimiz için çeşitli teşvikler ve kredi sağlama konusunda ciddi çözümler bulduk. Üyelerimizin yüzde 60’na, kendi öz kaynaklarımız, devlet kredileri ve bankalardan sağlanan ucuz ve uzun vadeli krediler ile nefes aldırdık. Bu sıkıntılı dönem yavaş ta olsa geçiyor. Ekonomimiz gittikçe büyümeye başladı. Üreten bir sanayi yapısı ile ülkemiz daha da gelişecektir. Küçük yerlerdeki odalarımız ile de her zaman irtibat halinde olarak onların sorunları ve sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. TSO Başkanı Ali bey de Bulancak ta ki sanayicinin dertlerini bize aktarmaktadır. Bulancak TSO bizim içinde çok önemlidir. En çok çalışan ve gelişme gösteren odalardan biri de Bulancak TSO’dur. Sanayicilerimiz için daha çok çaba göstermeliyiz. Ekonomin yapı taşları ülkemizin sanayicileridir. Bulancak’a yapılacak olan OSB’de ilçe ekonomisine çok büyük bir katkı yapacaktır. İnşallah resmi olarak yapılacak açılışına da geleceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.