Sürekli yeni teknolojiler ve uygulama teknikleri kullanarak tüm fonksiyonları sorunsuz çalışan, yüksek güvenlik yönergelerine uygun asansör uygulamaları yapan Ege Optimal Asansör Tire’de faaliyete başladı.

Atatürk Mahallesi, Gençlik Caddesi No 48 adresindeki işyerinde Tirelilere hizmet vermeye başlayan Ege Optimal Asansör, daha şimdiden Tire inşaat sektörü ve site yöneticileri ve apartman yöneticilerin yoğun ilgisine mazhar oldu.

Ege Optimal asansör, sektörde 20 yıllık tecrübe,  kalite ve güven içerisinde Tire halkına hizmet verecek. Ege Optimal asansör, markası ne olursa olsun Tire’deki tüm asansör çeşitlerinin de bakım, onarım ve yenileme işlerini titizlikle yapacak.

Yolcu asansörleri, yük asansörleri, sedye asansörleri, panoramik asansörler, engelli asansörleri, yemek asansörleri ve araç asansörleri gibi çok sayıda alanda hizmet veren Ege Optimal asansör, kullandığı kaliteli ürünler ve uyguladığı fiyat politikasıyla  öne çıkmayı hedefliyor.

‘TİRE’DE FARK YARATMAK İSTİYORUZ’

Firmanın Tire’deki Kurucuları aynı zamanda Tireli olan Ethem Kocatepe, ve eşi Ela Kocatepe HaberTire Gazetesi’ne yaptıkları açıklamada; Ege Optimal markası olarak Tire’de fark yaratmak istediklerini belirttiler. İkili açıklamanın devamını ise şu cümlelerle sürdürdü;

Asansör sektöründe 20 yıllık bir deneyimle şimdi de Ege Optimal firmasını Tire’ye tanıtmak, Tire halkına uzun yıllar hizmet etmek istiyoruz. Biz projelerimizi tamamladıkça zaten Tire başta olmak üzere tüm Küçük Menderes halkı Ege Optimal kalitesini fark edeceğine inandıklarını belirterek yaygın hizmet anlayışı, her biri kendi alanında uzman teknik ekibimizle 7/24 esasına göre hizmet vereceğiz. Tire’de hizmete girdiğimiz günden bu yana önemli görüşmeler yapıp önemli geri dönüşler aldık. Hedefimiz aynı kararlılık ve hizmet aşkıyla yolumuza devam etmek. Tüm halkımızı Atatürk Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde numara 48 de bulunan ofisimize tanışmaya bekliyoruz”

Editör: Haber Merkezi