ANA SAYFA > İZMİR > Tire Belediyesi, Tire Müzesi'nin eserlerine talip

Tire Belediyesi, Tire Müzesi'nin eserlerine talip

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tire Belediyesi, Tire Müzesi'nin eserlerine talip

Tire Belediyesi, depreme dayanıksız raporu nedeniyle binasının yıkım kararı verilen Tire Müzesi' nin eserlerine talip oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Tire Müze binasının yıkılması ve eserlerinin çevre il, ilçelere gönderilmesi kararının ardından harekete geçen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Mevcutta Tire Kent Müzemiz var bunun yanı sıra ilçemize Kuvayı Milliye ve Zeybekler Müzesi kazandırmak için çalışmalarımızın sonuna geldik. Biz, Tire Belediyesi olarak her iki müzemizde sergileyebileceğimiz eserleri T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden talep ettik. İlçemiz müzesine ait eserlerin başka ilçelere gitmesine gönlümüz razı olamazdı "dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi’nde işlemler CRM ile hız kazandı
Sonraki Haber Başkan Arda, CHP’li meclis üyesine sert tepki gösterdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?