ANA SAYFA > İZMİR > Tire Belediyesi işletmelerine Turuncu Çember

Tire Belediyesi işletmelerine Turuncu Çember

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tire Belediyesi işletmelerine Turuncu Çember

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunu yürüttüğü İzmir Turizm Hijyen Kurulunun, küresel pandemi sonrasında kentteki turizm faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için başlattığı uygulamada Tire Belediyesi Gölet Restoran, Toptepe Aile Gazinosu, Derekahve Kafeteryası ve Gülcüoğlu Konakları "Turuncu" Çember" işaretine layık görüldü.

Uygulama sertifikasını İzmir Hijyen Kurulu üyelerinden alan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "İzmir’in hijyenik ve güvenilir bir turizm destinasyonu olmasını hedefleyen Turuncu Çember sertifikasının belediyemiz işletmelerine verilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemiz işletmeleri Gölet Restoran, Toptepe Aile Gazinosu, Derekahve Kafeteryası ve Gülcüoğlu Konakları, İzmir Turizm Hijyen Kurulu’nun belirlediği kriterlere uyan ve ilgili mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlamış işletmelere verilen Turuncu Çember sertifikasına layık görüldü. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’nin toprağından bereket fışkırıyor
Sonraki Haber Bergama’da normalleşme sürecindeki ilk meclis toplantısı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?