pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tipide mahsur kalınca güreş tutup eğlendiler

17.01.2019 - 10:38, Güncelleme: 17.01.2019 - 10:38
 

Tipide mahsur kalınca güreş tutup eğlendiler

Sivas'ın Gürün ilçesi Ziyarettepe geçidinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlar mahsur kaldı, bazı sürücüler beklemekten sıkılıp kar üzerinde...

Sivas'ın Gürün ilçesi Ziyarettepe geçidinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlar mahsur kaldı, bazı sürücüler beklemekten sıkılıp kar üzerinde güreş tutarak eğlendi.Sivas'ın Gürün ilçesinde etkili olan kar yağışı ve kipi bir çok aracın yollarda mahsur kalmasına neden oldu. Geçtiğimiz gece Gürün ile Kayseri arasındaki 1900 rakımlı Ziyarettepe geçidinde tipi nedeniyle ulaşım aksadı. Tipiyi yakalanan araçlar kara gömüldü. Kimi sürücüler kara gömülü araçlarını bırakıp yol kenarlarında bırakmak zorunda kaldı. Kar ve tipi çileye dönüşürken bu durumu eğlenceye dönüştürenler de oldu. İki sürücü tipiye rağmen kar üzerinde güreş tutup eğlendi.
Sivas'ın Gürün ilçesi Ziyarettepe geçidinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlar mahsur kaldı, bazı sürücüler beklemekten sıkılıp kar üzerinde...
Sivas'ın Gürün ilçesi Ziyarettepe geçidinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlar mahsur kaldı, bazı sürücüler beklemekten sıkılıp kar üzerinde güreş tutarak eğlendi.

Sivas'ın Gürün ilçesinde etkili olan kar yağışı ve kipi bir çok aracın yollarda mahsur kalmasına neden oldu. Geçtiğimiz gece Gürün ile Kayseri arasındaki 1900 rakımlı Ziyarettepe geçidinde tipi nedeniyle ulaşım aksadı. Tipiyi yakalanan araçlar kara gömüldü. Kimi sürücüler kara gömülü araçlarını bırakıp yol kenarlarında bırakmak zorunda kaldı. Kar ve tipi çileye dönüşürken bu durumu eğlenceye dönüştürenler de oldu. İki sürücü tipiye rağmen kar üzerinde güreş tutup eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.