TikTok, Türkiye Ofisi İçin İş İlanı Yayınladı

162
20
10
6
4
Bir dönem Musical.ly adıyla milyonlarca kullanıcıya hitap eden uygulama, Çin merkezli ByteDance tarafından satın alındıktan sonra TikTok adını almıştı. Bu yenilenmeyle birlikte 75 milyar dolar piyasa değerine ulaşan firma, TikTok için İstanbul’da bir iş ilanı yayınladı.

TikTok, ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi. Üretilen içeriklerden dolayı seveni kadar sevmeyeni de bulunan platform, her şeye rağmen son aylardaki yükselişiyle dikkatleri üzerine çekiyordu.

Çin merkezli ByteDance’in geçtiğimiz yıl satın aldığı Musical.ly uygulamasının yenilenmiş versiyonu olan TikTok, kısa sürede şirketine inanılmaz derecede fazla kullanıcı kazandırdı. Aralık 2018’de Uber’den daha hızlı değerlenen ByteDance, bu yüksek para akışını çeşitli ülkelere ofisler açarak değerlendirme kararı aldı.

Bu ofislerden birisi de İstanbul’da bulunuyor ve ByteDance’in Türkiye’deki planları burada yapılıyor. Geçtiğimiz hafta şirketin LinkedIn profili üzerinden bir ilan yayınlayan TikTok, ülkemizde kariyer peşinde koşan gençleri de kendisine çekmek istiyor.

“Marketing Operation Manager” yani “Pazarlama Operasyon Yöneticisi” unvanıyla yayınlanan iş ilanında, lisans mezunu olma şartı aranıyor. Ayrıca sosyal medya ve internet dünyasında en az 3 yıl markalaşma üzerine tecrübesi bulunan kişiler diğer adaylardan bir adım önde oluyor.

Verilen iş ilanı TikTok’un Türkiye’deki yerelleşme politikalarının da bir parçası olarak görünüyor.

162
20
10
6
4
Emoji İle Tepki Ver
162
20
10
6
4