Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Çeçen oldu

Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Çeçen oldu
banner13
banner3

İnebolu Ticaret Odası Meclis Bakanlığına Ahmet Çeçen seçildi.

5 Nisan tarihinde yapılan İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komitesi ile meclis üyeleri seçimlerinden sonra,  geçen hafta yönetim kurulu oluşturuldu, dün ise meclis başkanlığı seçimi yapıldı.

İnebolu Ticaret ve Sanayi canlı bahis siteleri Odası toplantı salonunda bir araya gelen meclis üyelerinin oturumunu,   en yaşlı üye sıfatı ile önceki dönem Meclis Başkanlığı yapan Ahmet Çeçen yönetti.  Çeçen, en yaşlı meclis üyesi sıfatı ile sezonun ilk toplantısını Besmele çekerek ve yeni dönemde  odaya bağlı üyelerin bulunduğu diğer ilçelere ve İnebolu’ya hayırlı kararlar almayı nasip etsin diyerek toplantıyı açtı. Gündem ile ilgili açıklama yapan Çeçen, toplantının ilk maddesi olan meclis başkanı, yardımcıları ve katip üye seçiminin yapılmasının yollarını anlattı.

Ahmet Çeçen yaptığı konuşmada: "Benim bir dönem daha meclis başkanlığı yapmamı arkadaşlarımızın birçoğu uygun gördü. Burada başkası da aday olabilir. Eğer herhangi bir aday yoksa hazırladığımız listeyi öneriyorum. Demokrasinin gereği İsteyen yan odada yeni bir liste hazırlayabilir, boş kâğıda isimler yazabilir, mevcut listenin üzerini çizerek zarfa koyabilir ve meclis başkanı ve yardımcılarını, diğer komisyon üyelerini seçebilir" dedi.

Tüm üyelerin katıldığı toplantıda hazırlanan tek liste ile seçime gidildi. Buna göre Meclis Başkanlığına Ahmet Çeçen gelirken yardımcılıklara Mete Yeni ile Aydın Er seçildi. Ahmet Tekce ise Meclis Katip üyeliğine seçildi. Hesapları inceleme komisyonu asil üyeliğine Öner Özay, Tezcan Reis, Aydın ER, yedek üyeliklere ise Recep Seymenoğlu ile Mehmet Yüksel seçildi. 

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, yardımcıları ve diğer üyelerin ilçemize ülkemize hayırlı olmasını dileriz.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER