Ticaret Odası Başkan ve Yönetiminden Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2020-02-05 / Kategori : Genel Haber

Ticaret Odası Başkan ve Yönetiminden Hayırlı Olsun Ziyareti

             Iğdır’ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Başkan Yardımcısı Özcan Akkuş, Genel Sekreter Gökçen Turan ve Iğdır’ın önemli iş insanlarından İsmail Akan Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesinin sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. 
 

Cabbar Şıktaş’ın hem Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilciliğine atanması ve hem de Azerbaycan devleti tarafından onur madalyası ile ödüllendirilmesinden dolayı ziyaret eden Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve yöneticileri iyi dilek ve temennide bulunduktan sonra Iğdır’ın genel durumunu değerlendirdiler.
 
Başkan Arslan yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Öncelikle yeni görevinizi ve aldığınız kıymetli madalyadan ötürü sizi ve camianızı kutluyorum. Ticaret odası olarak şehrimizin bütün sorunlarını takip etmekte, gücümüz ve yetkimiz dahilinde gelişmelere müdahil olmaktayız. OSB’de çok güzel gelişmeler olur. Yatırımcılar Iğdır’a yatırım yapmakta, Organize Sanayi her geçen gün büyümektedir. Esnafımızın ticari aktivitesinin artması için elbette bir takım girişimlerimiz var. İran’la bir çok görüşme yapmış, İranlıların Iğdır’a gelmesini teşvik etmişizdir. Ancak hem mesafe uzun olduğu için gelişler zor oluyor, hem de Iğdır’da bekledikleri karşılığı bulamıyorlar. Boralan sınır kapısı açılsa mesafe çok kısalır ve Iğdır’a rahat rahat gelirler. Birde esnafımız biraz öz eleştiri yapmalıdır. Gelen turistlerle ilgili bize ve güvenlik güçlerine intikal eden hadiseleri anlatsak kendimizden utanırız. Yani birkaç kişi bir şehrin ekonomisinin iyileşmesine mani olabiliyor. Ama bizler olumsuzlukları bir tarafa bırakıp Hem İran ve hem de Nahcivanla ilgili görüşmelerimizi sürekli devam ettiriyoruz. Su ve kanalizasyonla ilgili yazmış olduğunuz yazıda kesinlikle haklısınız. İnsan sağlığını ve doğayı olumsuz etkileyen şehrimizin kanalizasyon şebekesi yenilenirken, su hattımızın da yenilenmesi elbette ki çok önemli bir hadisedir. Biz Ticaret odası olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Siyaset kendi mecrasında ilerleyebilir. Önemli olan insanlarımızın sağlığı ve doğanın korunmasıdır. Merkezi hükümet Iğdır Belediyesinin bu sorununu gidermelidir.” Dedi.
 
Başkan Kamil Arslan’a, Başkan Yardımcısı Özcan Akkuş’a, Genel Sekreter Gökçen Turan’a ve Mutlular Transport firmasının sahibi iş insanı İsmail Akan’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.