TİCARET BORSASI YÖNETİMİNDEN 3 İLÇEDE ZİYARET GEZİSİ

TİCARET BORSASI YÖNETİMİNDEN 3 İLÇEDE ZİYARET GEZİSİ

Yozgat’ın önemli STK’larından Ticaret Borsası 2020 yılı sürecinde  oda mensuplarına  yönelik ziyaret proğramına ilçelerde devam ediyor.YTB yönetimi 2020 yılının ilk çeyreğine ait ziyaret proğramını  Sorgun,Sarıkaya ve Şefaatlı ziyaretleri ile tamamladı.

Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli, Genel Sekreteri Nazif Gençarslan ve Akademik Danışman  Dr. Mehmet Kara’dan oluşan  ekip ziyaret proğramı kapsamında önce Sorgun ilçesine giderek üyelerinin  tarımsal bilgilendirme toplantılarına katılımı konusundaki taleplerini değerlendirdi. Sorgun Bildikler Tarım İşletmesinden İbrahim Bildik YTB yönetiminden TUSAF etkinliklerine katılım konusunda destek istediler.Sorgundaki oda üyeleri bu arada Sorgun irtibat bürosuyla ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Şahbazlar İşletmesinden  Muttalip Şahbaz borsamız personelinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. YTB Başkanı Erkekli bu  ziyarette , özellikle Sorgun bölgemizin tarımsal ekonomiye katkı düzeyinin yüksek olduğunu belirterek  katkılarından ötürü üyeleri kutladı.

YTB ziyaret ekibinin Sarıkaya ziyaretinde  özellikle son zamanlarda önemli bir konu olan Lisanslı Depoculuk faaliyetleri gündeme getirildi. Meclis Üyesi  Oktay Şafak’ın işyeri ziyaretinde Lisanslı Depoculuk alanındaki çalışmalar değerlendirildi.Meclis üyesi  Seyfi Diker ve Bünyamin Sağlam da   bu yıl içerisinde teknik geziler ile bilgilendirme toplantıları yapılmasını önerdiler.

YTB’nin Şefaatli ziyaretine ise  Yönetim Kurulu üyesiMurat Gençarslan ile  Meclis Üyesi İsmet Er katıldı.Ziyaret ekibi Şefaatlıda oda üyelerinden Lütfi Temiz, Musa Pehlivan ve Osman Arı  ile görüşerek Borsamız çalışmalarına dair görüş ve öneri alışverişinde bulundular.

31/03/2020 16:51
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ