THY'den beklenen hamle oradan geldi! Eren Bülbül'ün adı göklerde yaşatılacak!

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, SİHA'ya Eren Bülbül'ün adının verildiğini duyurdu.

THY'den beklenen hamle oradan geldi! Eren Bülbül'ün adı göklerde yaşatılacak!

Türk Hava Yolları'nın bünyesine kattığı uçak için açtığı adı ne olsun anketine, twitter kullanıcıları verilen şıklardan ayrı olarak #AdıErenOlsun etiketiyle 50.000'in üzerinde twit atarak THY'ye çağrıda bulunmuştu.

Kampanyaya bir çok ünlü isim destek verirken en büyük destek ise BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'dan geldi. Bayraktar #AdıErenOlsun etiketi altında yaptığı paylaşımda, Eğitimde kullanılan SİHAlardan birine Eren'in adını verdiklerini duyurdu.

BAYKAR resmi hesabından yayınlanan "Eğitimde kullandığımız Bayraktar TB2 SİHA'lardan birine şehidimiz Eren'in adını veriyoruz. Aziz şehidimizin hatırası semalarımızda yaşayacak. #iyikivarsınEren #AdıErenOlsun" mesajını paylaşan Selçuk Bayraktar "pkk tarafından kalleşce Şehit edilen yüksek dağların Kartalı Eren.. Aziz İsmini SİHA'mız Semalarımızda uçuracak artık.. Ruhun şad olsun. Semalarımızda Hür ve Özgür... #AdıErenOlsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem