Covid-19 tedbirleri kapsamında uçuşlarına ara verilen THY, tarifeli sefelere 1 Haziran itibari ile başlarken ikramlarla ilgili yeni bir düzenlemeye geçildiğini duyurdu. THY, ikramları yolculara kutu içerisinde sunulacak

THY'den ikram düzenlemesi: Kutu içerisinde sunacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri kapsamında uçuşlarına ara verilen Türk Hava Yolları (THY), tarifeli seferlere 1 Haziran itibari ile başlarken ikramlarla ilgili bir düzenlemeye gitti. Kabin ekibinin ve yolcuların birbiri ile temasını azaltmak için ikramlar kutu içerisinde sunulacak.

AA'nın haberine göre, verilen aranın ardından ilk uçuşunu 1 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'ya yapacak olan THY, kabin ekibi ve yolcuların birbirleriyle temasını azaltmak için bazı düzenlemelere gitti.

ÇAY, KAHVE SERVİSİ OLMAYACAK

Düzenleme kapsamında uçak içindeki ikramlar kutu içerisinde yolculara verilecek. Bütün malzemeler tek kullanımlık olacak.

Uçaklarda, çay ve kahve servisi yapılmayacak. Cam ve porselen bardak kullanılmazken menü kartları da dağıtılmayacak.

Uçaklarda görevlendirilecek hijyen uzmanı ekibi, servisin hiçbir aşamasına dahil olmayacak, sadece sefer boyunca temizlik ve hijyeni kontrol edecek.