THY Euroleague'de Türk derbisi

Video yükleniyor...

Turkish Airlines Euroleague'in 26. haftası, Türk derbisine sahne olacak. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda kozlarını paylaşacak.

Ligin hali hazırda en formda ekibi olan Fenerbahçe Beko, üst üste aldığı 10 galibiyetle kendini yedinci sıraya kadar taşırken, Anadolu Efes de son altı maçının beşini kazandı.

Marko Guduric'in takıma katıldığı günden bu yana, EuroLeague'de mağlubiyet yüzü görmeyen sarı lacivertlilerde, Jan Vesely ve Nando de Colo da bu süreçte vites artırdı. 

Anadolu Efes cephesinde ise Shane Larkin ve Vasilije Micic'in liderliği bulunurken, Sertaç Şanlı - Bryant Dunston ikilisi de pota altında takıma önemli katkı sağlıyor.

Bu randevu, iki ekip arasında Euroleague'deki 16. maç olacak. Önceki 15 mücadelenin 11'ini Fenerbahçe Beko kazanırken, Anadolu Efes son beş maçın üçünden galip ayrılan taraf oldu. Ligin ikinci haftasındaki karşılaşmayı ise 80-71'lik skorla Fenerbahçe Beko kazanmıştı.

Fenerbahçe Beko'da herhangi bir sakatlık problemi bulunmazken, Anadolu Efes'te de geçen haftaki Alba Berlin maçında süre alan Tibor Pleiss'in dönüşüyle birlikte kadro tamamlanmış oldu.

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes'i karşı karşıya getirecek derbi mücadelesi 20:45'te başlayacak ve beIN SPORTS HABER'den şifresiz olarak izleyiciyle buluşacak.

EuroLeague'deki Türk derbisine ne kadar hakimsin?

Turkish Airlines Euroleague'de dev fırsat