Anasayfa Haber The Witcher: Enhanced Edition Ücretsiz Oldu

The Witcher: Enhanced Edition Ücretsiz Oldu

The Witcher Enhanced Edition ücretsiz

Efsanevi The Witcher serisinin ilk oyunu The Witcher Enhanced Edition ücretsiz oldu.

Daha önceden de birçok popüler oyunu ücretsiz olarak dağıtan GOG.com, şimdi de The Witcher serisinin ilk oyunu olan The Witcher Enhanced Edition‘ı tamamen ücretsiz hale getirdi.

Aslında, GOG.com tarafından başlatılan bu kampanyanın amacının, geçtiğimiz yıl Ekim ayında yayınlanan Gwent: The Witcher Card Game‘i daha fazla oyuncu ile bir araya getirmek olduğunu görüyoruz.

İlginizi Çekebilir: GTA 6 E3 2019 Etkinliğinde Duyurulabilir

Bu kısımda GOG, oyuncuların The Witcher Enhanced Edition‘a tamamen ücretsiz olarak sahip olmaları için Gwent: The Witcher Card Game oyununu kütüphanelerine eklemesini için şart koşuyor. Peki, The Witcher Enhanced Edition ücretsiz olarak nasıl indirilir? Sizler için cevaplıyoruz.

The Witcher Enhanced Edition Ücretsiz İndirme Rehberi

1. İlk adımda GOG.com üyeliğiniz yok ise buraya tıklayarak yeni bir üyelik oluşturun.

2. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra, bu link üzerinden GOG Galaxy uygulamasını bilgisayarınıza indirin

3. İndirme işlemi bittikten sonra GOG Galaxy uygulamasını bilgisayarınıza kurun.

4. Kurulum işlemini de bitirdikten sonra, karşınıza çıkan ekran üzerinden daha önceden almış olduğunuz üyelik ile uygulamaya giriş yapın.

5. Daha sonrasında ise, arama sekmesinden Gwent: The Witcher Card Game‘i arayıp kütüphanenize ekleyin.

6. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra buraya tıklayın ve turuncu buton içinde yer alan ”Subscribe & Claim” seçeneğine tıklayın.

The Witcher Enhanced Edition ücretsiz7. Subscribe & Claim” seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ‘‘Get it Free” butonuna tıklayın.

8. Karşınıza çıkan ekranda ilk etapta oyun 9.99 dolar olarak gözükecektir. Bu kısımda tek yapmanız gereken ise karşınıza çıkan ekrandan ”Add to Cart’’ seçeneği tıklamak.

The Witcher Enhanced Edition ücretsiz9. Daha sonrasında ise oyunun fiyatı 9.99 dolardan 0 dolara inecektir. Bu kısımda ise sırasıyla ”Check out now” ve ”Pay for your order now” seçeneklerine tıklayın.

10. Tüm bu işlemleri bitirdikten sonra The Witcher: Enhanced Edition tamamen ücretsiz olarak GOG.com kütüphanenize eklenmiş olacaktır.

11. Son aşamadaysa, oyunu GOG Galaxy uygulaması üzerinden bilgisayarınıza tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Şimdiden herkese iyi eğlenceler dileriz.

Sistem Gereksinimleri:

  • İşlemci: Intel Pentium 4 2.4 GHz veya AMD Athlon 64 +2800
  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows /XP/Vista
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: : NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon 9800
  • Depolama: 8.5 GB boş alan