Anlık Bildirim

The Elder Scrolls 6'ya ait olduğu iddia edilen bir oynanış videosu paylaşıldı

Duyurulduğu günden bu yana büyük merakla beklenen The Elder Scrolls VI ile ilgili bir söylenti ortaya çıktı. Sızdırılan videonun oyunun test görüntüleri olduğu söyleniyor.

The Elder Scrolls 6'ya ait olduğu iddia edilen bir oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Geliştiriciliğini Bethesda'nın yaptığı, oyun dünyasının en büyük markalarından biri olan The Elder Scrolls'un yeni oyunu duyurulduğu günden bu yana merakla bekleniyor ancak oyun ile ilgili hiçbir detay paylaşılmış değil.

Geçtiğimiz günlerde Reddit'te bir video paylaşıldı ve bu videonun The Elder Scrolls 6'nın oynanış görüntüsü olduğu iddia edildi. İddiaya göre görüntüler Bethesda'nın bazı testlerinden alınmış. Dediğimiz gibi yalnızca bir söylenti ve doğruluğuna dair hiçbir kanıt yok ancak yine de görüntülerin insanı heyecanlandırdığını söylemek gerek.

Görüntülere baktığımızda videonun The Elder Scrolls'un tarzını andırdığını söyleyebiliriz. Özellikle paylaşılan teaser videoda olduğu gibi yeşilliğin dolu olduğunu görebiliyoruz. Bir diğer detay ise videonun sol tarafında "ES-VIRF alfa testi" yazması. Bu da insanların aklına "Elder Scrolls VI Redfall" ismini getiriyor. Bahsi geçen Reddit videosunu buradan izleyebilirsiniz.

The Elder Scrolls VI'nın çıkış tarihine dair hala bir ipucu yok ancak yakın zamanda çıkmayacağı tahmin ediliyor. Oyun çıktığında Xbox Game Pass'e ilk günden dahil olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19776 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the elder scrolls 6, tes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim