1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

TFF'den erteleme hakkında açıklama yapıldı

TFF'den erteleme hakkında açıklama yapıldı Ligler ileri bir tarihe ertelendi
facebook-paylas
 Tarih: 19-03-2020 18:21:01  -   Güncelleme: 19-03-2020 18:29:01

TFF'den  erteleme hakkında  açıklama yapıldı

 

TFF'den yapılan açıklamada''
Ligler ileri bir tarihe ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen, "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı"ndan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu başkanlığında ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ve diğer Federasyon Başkanlarının katılımıyla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin sportif tedbirlerin değerlendirildiği toplantı bugün Ankara'da gerçekleştirildi.

Toplantıda liglerin ileri bir tarihe ertelenmesi kararı alındı. Bu kararın ardından Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni takvim gelişen şartlar doğrultusunda yapılacak çalışmaların sonrasında belli olacak.

 

 

 


TASKK'tan açıklama geldi

TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez amatör liglerimizin durumu ile ilgili TFF İcra Kuruluna kapsamlı bir rapor sunmuş ve  19 Mart 2020 tarihinde Perşembe günü (bugün) an itibariyle Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU başkanlığında yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda halen oynanmaya devam eden Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig, 1. ve 2. Amatör Ligler ile U19 kategorisi 1. ve 2. liglerin müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Temennimiz; ülkemizin bir an önce bu salgından fazla etkilenmeden çıkması, sağlık ve huzur ortamının tesis edilmesidir. Unutulmamalıdır ki şampiyonluklar bir sporcumuzun, bir vatandaşımızın canından daha değerli değildir.

Daha sağlıklı oynanacak futbol müsabakalarında buluşmak üzere esenlikler dileriz

Etiketler

  DİĞER Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI