Haberler

TFF, Fenerbahçe'yi PFDK'ya Sevk Etti

Güncelleme:

TFF, Fenerbahçe'yi Antalyaspor maçında sarı-lacivertli taraftarların Şenol Güneş ve Süleyman Seba aleyhine küfürlü tezahüratta bulunmasından dolayı PFDK'ya sevk etti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın ardından PFDK sevklerini açıkladı. Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Karabükspor, Bursaspor, Marius Sumudica ve Mustafa Er, PFDK'ya sevk edildi. Medipol Başakşehir'im tribüne usulsüz seyirci alınması gerekçesiyle PFDK'ya gönderilmesi dikkat çekti.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

1- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Kulübü'nün 20.04.2018 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "usulsüz seyirci alınması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

KAYSERİSPOR

2- KAYSERİSPOR Kulübü teknik sorumlusu MARIUSI NINEL ŞUMUDICA'nın 20.04.2018 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 21.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

KARDEMİR KARABÜKSPOR

3- KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübü idarecisi ERKAN AHMET ÖZCAN'ın 21.04.2018 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi 22.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BURSASPOR

4- BURSASPOR Kulübü'nün 21.04.2018 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

BURSASPOR Kulübü antrenörü MUSTAFA ER'in aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatının 7/1-e maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE

5- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 23.04.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-ANTALYASPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Objektif:

Fb kadar adi kucuk bir takım yok. Hem şikebahce hemde ağlak. Bjk nın buyuklugunu bile cekemedı. Fb kapatılmalıdır bu ülkenin futbol una kara leke sürmüş bir takım. Polis arabalarını ters cevırıp gs storeyı yakıp yağmaladıklarını ne cabuk unuttunuz.

11
13
yanıtYanıtla
Fenerbahceli:

Ne olursa olsun siddet kufur olmasin.hele hele Suleyman sebaya

23
1
yanıtYanıtla
kangal:

fenerbahçe halen neyine itiraz ediyor herşey ortada görüntüler kamera kayıtları hepsi tesbit edildi derbide kimin ne attıgı kime darp edildigi herşey ortada halen şekip ve aziz söyleniyor hiç mi vicdanınız yok koskoca adamlarsınız yalan iftira algı yapmayın bi kere de suçlu biziz diyin bjk ve fb taraftarından yönetimden kamuoyundan özür dilesene dilerse başkanlıgı ali koça kaptırır yanındakilerle beraber düşüncesi bu dünkü maçta da kaç dk küfür edildi seba ya şenola yönetime yazık cahil insanlar

18
6
yanıtYanıtla
Çakır:

Canınız sıkılsa fb disipline sevk ne çok uğraştınız fenerle be ne yapıyo bu takım size yahu futbolcular üstünden bir Sürü ekmek yiyen birsürü boş insan var memlekette bu takımlar olmassa birbirinizi yersiniZ

7
10
yanıtYanıtla
XYZ:

UTANMAZLAR HERŞEYİ ANLADIKTA SÜLEYMAN SEBA NE OLUYO AYIP DEĞİL Mİ TÜRK FUTBOLUNUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN EFENDİ BAŞKANINA BU YAPILIR MI AYIP

13
3
yanıtYanıtla
amaç da bu zaten..provokasyon:

mert

yanıt0
yanıt0
ayıp:

Taraftarına asla saygısızlığım olamaz, ama fenev den bir cacık olmaz.

9
6
yanıtYanıtla
Futbolun Çirkefleri:

Beşiktaş Malatya maçında Beşiktaş taraftarı ortada Fener Antalya maçında Fener taraftarı ortada kimin çirkef olduğu gayet açık. Yok şu stadyumda bize şöyle davranıldı, bu stadyumda bize böyle davranıldı diyen bir Fenerliye de söylenecek tek söz var. Herkes hak ettiğini bulur, size az bile yapılıyor. Bu kadar basit. . .

10
4
yanıtYanıtla
Çekemeyen anten taksın:

kezmanlar, arifler daha dokunmadan havalara uçan nice futbolcular ve yöneticiler sizden değildi dimi rengarenk kardeşler. . Attınız mı attınız yaptınız mı yaptınız cezasını da hakediyorsunuz. oturun kendi sorununuzu çözün bırakın şenol hocayla ilgili sorunu BEŞİKTAŞ çözsün. . HADDİNİZİ BİLİN önünüzden yiyin. .

3
1
yanıtYanıtla
ADALET:

bu yıl süleyman seb ayılı mıymış? bu mu centilmenlik? ama fener olunca olur canım. çünkü arkalarında reiz var.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title