7 çocuk annesi 95 yaşındaki Tevhide Erdoğan yaşama veda etti. Kdz. Ereğli’nin Uzun Mehmet Mahallesi sakinlerinden olan Erdoğan Ailesi anne acısı yaşıyor. İlçedeki en önemli inşaat firmalarından olan Erdoğan İnşaat’ın sahibi ve kamuoyunda “Bayram Kalfa” olarak bilinen Bayram Erdoğan’ın annesi Tevhide Erdoğan’ın cenaze töreni, merkezdeki Ali Molla Camisinde yapıldı. 20 Mart 2019 Çarşamba günü ikindi namaz vaktinde camiye getirilen Tevhide Erdoğan’ın cenazesi, cenaze namazının ardından Kestaneci Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye, TBMM eski Başkanlarından Köksal Toptan, Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, önceki milletvekili Özcan Ulupınar, Ali Uzun, Faruk Çaturoğlu, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, CHP Belediye Başkan adayıHalil Posbıyık, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yönetcileri, yakınları ve dostları katıldı. 

Tevhide Erdoğan’ın bir oğlu da, eski Zonguldak Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan. Torunu Mehmet Erdoğan da, Belediye meclisinin üyesi.

BAŞSAĞLIĞI

İlçemizde saygınlığı ve dürüstlüğü ile tanınan ve sektördeki

gönül dostu ağabeylerimizden olan

Bayram Erdoğan’ın Annesi

Tevhide ERDOĞAN’IN

Vefatını derin bir üzüntü ile öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet dilerken,

kederli ailesi, dost ve yakınlarının acısını paylaşıyoruz.

Aynur-Celal BOZKUŞ