Haberler

Tevfik Göksu'nun kendisini taklit etmesi Ekrem İmamoğlu'nu kızdırdı: Hiç sempatik değil

Güncelleme:

İBB Meclisi'nde Kanal İstanbul tartışmaları üzerine söz alan İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun kendisini taklit etmesine bozulan Ekrem İmamoğlu, "Kınıyorum, hiç sempatik değildi" sözleriyle çıkıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılındaki son meclis toplantısı İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu taklidi damga vurdu. Göksu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili bir konuşma gerçekleştirirken projenin gerekli olduğu vurgusunu yaptı. Göksu'nun ardından söz alan İmamoğlu, "Sayın Göksu'nun beni taklit ederek konuşmasını kınıyorum. Sempatik değildi" dedi.

İBB Meclisi'nin Aralık ayı 1. oturumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında toplandı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Kanal İstanbul projesinin gerekli olduğu yorumunda bulundu.

GÖKSU'DAN KANAL İSTANBUL YORUMU

İmamoğlu'nun sarf ettiği "Kanal İstanbul projesi, İstanbul için cinayettir" sözlerini hatırlatan Göksu, "Sayın başkan, CHP'de yeni bir soluk olacağını ifade ederek meydanlara çıkmıştı. Ben de bu açıdan böyle güzel projelere farklı bir perspektif ortaya atabilir diye düşündüm. Kanal İstanbul, büyük hayalleri olan siyasetçilerin gerçekleştireceği projelerdir. Kanal İstanbul'a karşı olmak, İstanbul'un geleceğine ihanettir, İstanbul halkına karşı cinayettir" dedi.

İMAMOĞLU'NDAN TAKLİT TEPKİSİ

Göksu'nun ardından söz alan İBB Başkanı İmamoğlu, Göksu'nun kendisini taklit ettiğini savundu. İmamoğlu, "Sayın Tevfik Göksu'nun en az 2 kez beni taklit ederek konuşmasını kınıyorum. Hiç sempatik değildi. Beni taklit ederek konuştunuz, görüntülerde izleyin. Gereksiz bir tavırdı. Zaten beceremediniz" dedi. İmamoğlu'nun bu sözleri CHP sıralarından alkış aldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title