GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TEŞKİLATLAR MASADA, CANİKLİ İLE DEVAM

TEŞKİLATLAR MASADA, CANİKLİ İLE DEVAM

Tarih 04 Haziran 2017, 22:53 Editör Dursun ONUR

TIME KULİS HABER- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Haziran Salı günü ilk MYK toplantısını yapacak.
Pekiiiii...
Toplantıda öncelikli gündem maddeleri neler olacak?
Buyrun okuyun.


AK Parti'nin yol haritası tamam gibi.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan A takımını kurdu ve 6 Haziran Salı günü de ilk toplantısını yapacak.

AK Parti kulislerinden yansıyan bilgilere göre, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında öncelikli gündemi ekonomik başlıklar oluşturacak. Toplantıda 6 aylık yol haritası değerlendirilecek.

TEŞKİLATLAR DA MASAYA YATIRILACAK

Yine sızan bilgilere bakılırsa Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında teşkilatların yenilenmesi de bir diğer gündem maddesi olacak.

KURUL ÜYELERİ BELLİ OLACAK

Ayrıca, malumunuz daha önce açıklandığı gibi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve AK Parti Genel Merkezi’nde koordinasyonu sağlayacak danışma kurulu kurulması kararlaştırılmıştı. Bu ilk toplantıda o kurulların üyelerinin kimler olacağı da belirlenecek deniyor.

CANİKLİ İLE YOLA DEVAM GİBİ

Tabiatıyla MYK toplantısı sonrasında ise gözler Bakanlar Kurulu'ndaki revizyona çevrilecek. Olası bir değişikliğin de yine ekonomi temelli olması bekleniyor.

Bu manada AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en güvendiği isimlerden biri olduğu bilinen Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin -büyük bir sürpriz olmazsa, yani herhangi bir bakanlığa (maliye veya gümrük gibi) kaydırılmazsa- yerini koruyarak ekonomi kurmayları arasında yine ön saflarda olacağı değerlendirmesi yapılıyor.

Bu haber 2287 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi