George Clooney, Teşekkür Etmek Amacıyla 14 Eski Dostuna 1'er Milyon Dolar Dağıtmış - Son Dakika
Dünya

George Clooney, Teşekkür Etmek Amacıyla 14 Eski Dostuna 1'er Milyon Dolar Dağıtmış

Ünlü aktör George Clooney geçtiğimiz senelerde, çok sevdiği ve geçmişte ona yardımı dokunmuş 14 arkadaşını bir araya toplayarak onlara 1'er milyon dolar hediye etmiş.

14.12.2017 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Hollywood yıldızı George Clooney'nin 14 arkadaşına 1'er milyon dolar hediye ettiği ortaya çıktı. Clooney'nin bu jesti, arkadaşlarından birinin geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportajda söyledikleri ile ortaya çıktı.

MASADA BİRER ÇANTA BULDULAR

56 yaşındaki aktörün eski dostu Rande Gerber, Clooney'nin kendilerini arayarak 27 Eylül 2013'ü takviminize işaretleyin, hepinizi akşam yemeği için evime davet ediyorum" dediğin söyledi. Akşam yemeği için konuklar eve geldiklerinde, oturdukları masanın üzerinde kendilerine ait birer siyah çanta buldu. Çantaların içinde ise her biri 1 milyon dolar değerinde olan çekler vardı.

"BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİNİZ"

Arkadaşlarının duruma şaşırması üzerine ünlü aktör şöyle demiş: "Çocuklar benim için ne kadar çok şey ifade ettiğinizi bilmenizi isterim. Los Angeles'a geldiğimde bana evinizi açtınız, koltuğunuzda yattım. Sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Şimdiye kadar sizinle kurduğum dostluğa benzer bir dostluk yaşamadım, bu yüzden benim için çok önemlisiniz ve hepimiz birlikteyken bu dostluğumuzun göstergesi olarak sizlere bir armağanım olacak. Şimdi sizden çantaları açmanızı istiyorum"

VERGİSİNİ DE ÖDEMİŞ

Clooney'nin arkadaşı Gerber, "hepimiz şoka girmiştik" diye konuştu. Clooney paraların vergisini de ödemiş ve bu makbuzları da çantanın içine koymuş.

ARKADAŞI KABUL ETMEMİŞ AMA...

Arkadaşı Rande bu cömert jesti kabul edemeyeceğini söylediğinde ise Clooney, "Sen bu parayı almazsan hiç kimse almayacak demiş" ve Rande sırf bu yüzden parayı kabul etmek zorunda kalmış.

George Clooney, Teşekkür Etmek Amacıyla 14 Eski Dostuna 1\'er Milyon Dolar Dağıtmış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya George Clooney, Teşekkür Etmek Amacıyla 14 Eski Dostuna 1'er Milyon Dolar Dağıtmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Zynp: Bravo George Clooney'e. Para vermesinden çok, ünlü olmadan önce zor günlerinde ona destek olan insanları unutmaması! Neler var, ünlü olduktan sonra en yakınlarını bile tanımıyorlar.. 28 0 Yanıtla
  • hayrettin demirci: bana da böyle arkadaş lazım .süpermiş 11 0 Yanıtla
  • şüpheliyim: ne güzel akrabaları yok demek adamın "günün sabahında ortaya çıkıp ben senin akrabanım" diyecek.... İyilik de böyle yapılmalı vergisi dahi ödenmiş...Tertemiz :) 10 0 Yanıtla
  • Zynp: Bravo 9 0 Yanıtla
  • Oh: İstemem yan cebime koy. Şşşşşş. Yarısını bitcoine yatır, yarısına da gayrimenkul al yan gel yat düz koş gez.. 5 1 Yanıtla
  • hırslı : Parayı yakarım kimseye bir lira vermem çünkü bana veren oldumu ... 1 0 Yanıtla

Advertisement