Yazının başlığını okuyunca aklınıza ilk önce HDP gelmiştir. Haklısınız ama bu konuda HDP yalnız değildir.

Kırk yıldır Türkiye’nin başına musallat olmuş terör örgütleriyle devlet olarak her yerde mücadele ediyoruz.

PKK/YPG, DEAŞ, FETÖ ve DHKP-C’nin Türkiye’yi zayıflatmak ve kontrol etmek için kullanılan eli kanlı terör örgütleri olduğunu biliyoruz.

Bu terör örgütlerinin ABD, AB ülkeleri ve İsrail tarafından kurulduğunu, korunduğunu, yönetildiğini, silah ve para desteği aldığını da biliyoruz.

ABD ve Fransa bu desteğini bir adım daha ileri taşıdı. Onları masum gösteren diplomatik destek vermekle kalmıyor, uluslararası koruma da sağlıyorlar.

Resmi temsilcileri PKK/YPG ve FETÖ temsilcileriyle görüşerek desteklerini saklama gereği bile duymuyorlar.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SADECE ABD VE AB ÜLKELERİ DESTEKLEMİYOR

Terör örgütlerinin eline silah ve para, teröristlerine de eğitim veren, onları Türkiye’ye karşı koruyan ABD bu yolda yalnız değildir.

HDP, bugün terör örgütünün siyasi ayağı olduğu suçlamasıyla Anayasa Mahkemesinde kapatma davasına muhataptır.

Anayasa Mahkemesi HDP’yi kapatacaktır. PKK’nın daha önceki partilerini kapattığı gibi HDP’nin siyasi hayatı da son bulacak ancak yeni bir isimle, değişmeyecek olan “terörün siyasi ayağı” olma hedefinden vaz geçmeyecektir.

Ancak dikkat etmemiz gereken nokta bazı genel başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri terör örgütü üyeliğinden tutuklanan HDP’nin bu yolda yalnız olmadığıdır.

ERDOĞAN’I DEVİRMEK İÇİN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İTTİFAK YAPILIR MI?

İktidara gelmek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmek için her yolu deneyen, darbe dahil terör örgütlerinden medet uman bir muhalefetimiz var maalesef.

HDP’ye açılan kapatma davasını “Demokrasilerde partiler kapatılamaz” diye karşı çıkan CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu neye hizmet ediyor acaba? HDP’yi korurken PKK’nın siyasi ayağı olduğunu bilmiyor mu?

İyi Parti, HDP ile seçimlerde aynı adaylara oy verirken, gizli gizli yeni anayasa çalışması yaparken bu partinin neye hizmet ettiğini bilmiyor mu?

Bu muhalefet anlayışı olduğu sürece Türkiye demokrasisinin, terör örgütleriyle imtihanı bitmez.

CHP VE İYİ PARTİ’NİN TERÖRE BAKIŞI DEĞİŞMEDEN ‘HDP’LER BİTMEZ

Terör örgütlerini halkın gözünde meşrulaştıran, onların cinayetlerini haklı gösteren, katliamlarını kutsayan siyasi partiler, terör örgütlerinden daha tehlikelidir.

Türkiye’nin geliştirdiği yerli silah teknolojisiyle terör örgütlerini dağda bitirmesi artık çok kolay. Ancak onların siyasi ayaklarını kırmadan terörü bitiremeyiz.

Kandil ve Pensilvanya’yı bitirmek bugünkü Türkiye için çok da zor değildir. Ama Ankara’daki siyasi ayaklarını bitirmeden bu terör örgütleri bitmez.

Bizde bu muhalefet partileri oldukça, Anayasa Mahkemesi daha çok parti kapatır, daha çok terör destekçisi siyasetçiye yasak getirir!

Artık şu gerçeği görmemiz gerek. ABD’yi yenmeden PKK/YPG’yi, CHP'yi bitirmeden HDP’yi bitiremeyiz!