|

Terörün gerçek faili: Batı terör örgütü

Gerçek Hayat bu hafta yayınlanan 961. sayısında, Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan terör saldırısı ve 1. Haçlı Seferleri’nden günümüze dek süren haçlı terörünü ele alıyor.

Yeni Şafak
16:47 - 25/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 17:09 - 25/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Gerçek Hayat'ın son sayısı
Gerçek Hayat'ın son sayısı

Terör dosyasında, özellikle bir haçlı saldırısı olan 1. Cihan Harbi ve sonrasında yaşananlar derinlemesine inceleniyor.

Batı, kendi için çalışan, ‘adı Müslüman’ teröristlerin fiillerini, İslam’a ve Müslümanlara fatura etmektedir. Müslümanlara yönelik katliama terör diyemeyen batı, kendi tezgâhladığı bu saldırılarını bile medyası üzerinden Müslümanlara fatura etmekten geri durmuyor. Sürekli Müslümanları hedef yapan batı medyasına kimlerin sahip olduğu büyük önem arz ediyor. Bunu, Fransa özelinde kapsamlı bir grafikle ele aldık.

7 Suâl’in bu haftaki konusu; Haçlı, Siyonist veya Çin terörü…

Sevda Dursun, duayen gazeteci Avni Özgürel ile 31 Mart mahallî seçimleri, bekâ tartışmaları ve terörü konuşurken, Süleyman Şahin ise Atayurt Derneği’nin Türkiye temsilcisi Babüsselam Okutan ile, ani bir kararla istifa eden Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev’in istifa kararını ve Kazakistan’da yaşananları konuştu. Her iki mülakatta da hayli ilginç bilgiler yer alıyor.

AB’nin Türkiye raportörü Kati Piri’nin öncülük ettiği, içinde Ayasofya’nın yeniden cami yapılmaması çağrısı gibi hadsiz detayların bulunduğu, Türkiye’yle müzakere sürecinin askıya alınmasını talep eden raporunu Asiye Bilgin yorumladı.

Ersin Çelik’in Manzara’sında geçtiğimiz haftanın önemli gelişmeleri görüntülenirken, en dikkat çekici başlık, suikastçı başyaverin yeniden yargılanmasına yönelik. Gerçek Hayat’ın bu haftaki müjdesi, Prof. Dr. Süleyman Hayri Bolay Hoca. “Peygamberler zina eder mi?” başlıklı yazısıyla aramıza katılan Bolay hoca, sık sık Gerçek Hayat’ta olacak. Hikmet Erenleri’nde Yusuf Has Hacip merhum, 10 asır evvelinden Kutadgu Bilig’ini yani mutluluğun sırlarını anlatıyor.

Kemal Özer, Selçuk Türkyılmaz, Abir En Nahas, Mehmet Ali Tekin, Ömer Kayani, İbrahim Tığlı, Barış Tarımcıoğlu, Şükrü Kanber, Amina Siljak Jesenkovic, Yusuf Armağan ve Hasanali Yıldırım bu haftaki yazılarıyla düşünce dünyamızı zenginleştiren kalemlerden…

Gerçek Hayat’ı sakın kaçırmayın!

#Gerçek Hayat
#Dergi
5 yıl önce