AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci "Teröristlere asla papuç bırakmayacağız"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci İstanbul emniyetine ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen saldırılarla ilgili "Dün gece yaşamış olduğumuz hain saldırı, bize 15 Temmuz darbe girişiminin hala bitmediğini gösterdi. Onlarla olan mücadelemiz devam ettiği için İl Başkanlığımız ve İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz hedef oldu. Alçaklara, teröristlere asla papuç bırakmayacağız." diye konuştu.

F5HABER F5HABER
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci "Teröristlere asla papuç bırakmayacağız"

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi (AKSEM) tarafından gerçekleştirilen eğitimler sonrası, GSM üzerinden yapılan bilgi yarışmasında kazananlar Haliç Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. 39 ilçeden katılımın olduğu "Kazananlar Buluşması"nda konuşan Temurci, AKSEM'i bir çatı eğitim kuruluşu olarak kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Temurci "Siyaset bir mektep olmalıydı. Hep birlikte daha güçlü ve bilgili bir teşkilat olmak için bu yola çıktık. Nitelikli, kaliteli siyaseti şiar edindik. Biz siyaset yapan insanlar olarak, siyaseti daha fazla bilgiyle, ilimle, hikmetle ve en önemlisi ahlakla buluşturmak zorundayız. Siyasette var olan kalitemizi artırmak gerektiğini düşünüyorum. Siyasette farklı düşüncelere sahip olabiliriz. Hakem millet koşuluyla bu düşünce ve projeler milletin önüne çıkarılır. Milletin hayrına, ülkenin faydasına işler planlayıp, bunu da gerçekleştiriyorsanız; siz AK Parti'de siyaset yapıyorsunuz demektir. Siz kaliteyi uyguluyorsunuz demektir. AKSEM en önemli sorumluluğu önümüzdeki dönemde, 39 ilçemizde anayasa değişiklik paketini, maddelerini teşkilatımıza anlatmak olacaktır. Sonrasında tüm teşkilatımız, inşallah milletimize bu değişikliğin önemini anlatacak. Sizlerin şahsında bütün İstanbul teşkilatıma, bu programı destek veren başta ilçe başkanlarım olmak üzere tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci "Teröristlere asla papuç bırakmayacağız" - Resim : 1

Alçaklara, teröristlere asla papuç bırakmayacağız
Dr. Temurci, yaşanan hain saldırılar karşısında teröristlere papuç bırakmayacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Dün gece yaşamış olduğumuz hain saldırı, bize 15 Temmuz darbe girişiminin hala bitmediğini gösterdi. Onlarla olan mücadelemiz devam ettiği için İl Başkanlığımız ve İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz hedef oldu. Yüreğinde Allah, millet ve vatan sevgisi olan siz teşkilat mensuplarıma şunu belirtmek istiyorum. 15 Temmuz'un finali referandum gecesidir. O akşam ki zaferimizle, aynı yerden emir alan terör odakları ve vesayetçiler kesin olarak kaybedecekler. Bu bir imtihandır. Önemli olan birlik, beraberliğimizi muhafaza ederek; bugüne kadar olduğu gibi biz buradayız diyebilmektir. Alçaklara, teröristlere asla papuç bırakmayacağız. Bir tarafta üzüntü yaşarken, diğer tarafta geleceğimize yönelik umut doluyuz. Şükürler olsun, TBMM'de yeni anayasa maddelerinin ikinci tur oylaması tamamlandı. Sonrasında tüm maddeler toplu oylandı. Yeni Türkiye'nin önünü açacak anayasa değişiklik paketi kabul edildi. Tüm milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bizi sevindirdi.

Cumhurbaşkanımızın onayının ardından sıra teşkilatlarımızdadır. Asıl sorumluluk bizlerin omuzlarındadır. Gerekli tüm çalışmalarımızı yapacağız. Sonrasında kararı kadirşinas milletimiz verecektir".

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci "Teröristlere asla papuç bırakmayacağız" - Resim : 2

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Temurci, sözlerini şöyle tamamladı: "İmparatorluk bakiyesi üzerine inşa edilen bir Türkiye Cumhuriyeti'nin son birkaç yılda başına gelenler, dünyanın hangi ülkesinin başına gelse ayakta kalamazdı. Bizim gücümüzün kaynağı neydi. Bu bereket nerden geliyordu. 15 Temmuz davası olanların zaferidir. 2013'ten bu yana yaşananlara bakın. Ayakta dim dik durabilmesinin iki kaynağı var. Birincisi kahraman milletimiz. İkincisi kendisine yürekten inanılan dürüst bir lider. Millet ve lider birlikte yürüdüğü zaman oyunları hep bozuldu. Üstümüze darbelerle gelmeye çalıştılar. Bizi terörle imtihan ettiler. Bizi ekonomik bunalımlarla imtihan etmeye çalıştılar. Kirli güç odakları, ülkemizi terörün olduğu, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir ülke gibi göstermeye çalışıyor. Cumhurbaşkanımız ifade ettiği ‘Milli Seferberlik' birbirimize değerimizle sımsıkı sarılmalıyız. Referandum çalışmalarında sıkılmadık el bırakmamalıyız. Her gönüle dokunmalıyız. Yenikapı'daki birlik ruhunu unutmayınız. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. 15 Temmuz gecesi sokağa çıkan herkes, karşı çıkan herkes bizim kardeşimizdir. Teşkilatlarda ben yok, biz varız demeliyiz. Sorumluluğuz büyük ama Allah'a hamdolsun Rabbim milletimizin öncülüğünde bize yeni bir Türkiye'yi kurma şansı verdi" diye konuştu.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci "Teröristlere asla papuç bırakmayacağız" - Resim : 3

Program, Dr. Selim Temurci'nin AKSEM kazanlarına hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


SONRAKİ HABER