0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Eylül 2018 Pazar 14:33:00 - Güncelleme:23 Eylül 2018 Pazar 18:45:00

Terör örgütü PKK/YPG'li teröristler ABD'li komutanı eğlendirmek için dansöz kılığına girdi

ABD'nin Suriye'deki en yüksek rütbeli komutanı Paul Funk terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki bir bölgeye ziyaret gerçekleştirdi. Kahraman Mehmetçiklerimizden kaçmak için etek sütyen giyen YPG'li teröristler General Funk'ı eğlendirmek için dansöz kıyafetleri giydi.

AB, terör örgütü PKK/YPG ile sıkı ilişkilerini korumaya devam ediyor. Türkiye'nin baskılarına rağmen terör örgütü YPG ortaklığından vazgeçmeyen Washington yönetimi, terür üslerine ziyaret yaptı.

ABD'nin Suriye'deki en üst rütbeli Generali olan Paul Funk, Haseke'ye gitti.



YPG'LİLER DANSÇI KILIĞINA GİRDİ

Türkiye'de polislerden ve Mehmetçik'ten kaçmak için etekler giyerek kadın kılığına bürünen PKK'lı teröristler bu sefer de ABD'li komutanın gönlünü eğlendirmek için dansöz oldu.

FUNK'IN KEYFİ YERİNDE

Haseke olduğu tahmin edilen bir bölgeye ziyaret gerçekleştiren Funk'ın gelişinden sonra eğlence düzenleyen YPG'liler, dans kıyafetleri giyinerek Funk'a gösteri yaptılar. General Funk'ın da eğlence sırasında oldukça keyifli olduğu gözden kaçmadı.  

Funk'a YPG'nin sözde komutanları ile kurmaylar da eşlik etti.







(Ensonhaber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX