MHP Kahramanmaraş Milletvekili Tor: "Terör ihmal edilirse Türkiye'nin felaketi olur"

Gaziantep'te yaşanan terör olayını incelemek üzere MHP heyeti ile bölgeye giden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütleri arasında hiçbir ayrım gözetilmeden üzerlerinde gidilmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep'te düğün eğlencesi sırasında 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bölgeyi incelemek üzere gönderdiği heyette yer alan Kahramanmaraş Milletvekili Oğuz Tor, birlik ve beraberlikle yaşanan sorunların önüne geçileceğini belirterek, terörün Türkiye'den uzaklaştırılacağını söyledi.

Bölgedeki incelemelerin ardından açıklama yapan  MHP Kahramanmaraş Milletvekili Tor, " Gaziantep'te yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gaziantep güzide bir şehrimiz ve burada gerçekleşen olay bizleri derinden üzdü. Bu hain saldırı bir kez daha terör örgütlerinin kirli yüzünü gösterdi. Bu noktada yapılması gerekenin terör örgütleri arasında ayrım, fark gözetilmemesi gerekiyor ve buna vatandaşlarımızın çok dikkat etmesi lazım. Hükümetin bu yöndeki icraatlarını vatandaşlarımızın çok dikkatli izlediğini belirtmek istiyorum. Fetullahçı terör örgütü ile yapılan tasarrufların IŞID ile de, PKK ile de yapılması gerekiyor. Terör ihmal edilecek bir konu değil. vatandaşlarımız bu konu üzerinde hassasiyetle duruyor. Birinin ihmal edilmesi Türkiye'nin felaketi olur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Gaziantep’te yaşanan terör saldırısını yerinde incelemek üzere Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın başkanlığında, Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ve Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu’ndan oluşan heyet görevlendirdi.

 

Editör: Haber Merkezi