0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Kasım 2018 Cuma 16:30:00 - Güncelleme:16 Kasım 2018 Cuma 16:54:00

Terör devleti İsrail erken seçime gidiyor

Katil İsrail'in Başbakanı Netanyahu ile koalisyon hükümetinin parçası Yahudi Evi Partisi lideri ve Milli Eğitim Bakanı Naftali Bennett arasında gerçekleşem görüşme olumsuz sonuçlandı.

 İsrail basını, Başbakan Netanyahu ile koalisyon hükümetinin parçası Yahudi Evi Partisi lideri ve Milli Eğitim Bakanı Naftali Bennett arasında gerçekleşen görüşmelerin olumsuz sonuçlanması sonucu ülkenin erken seçime gideceğini iddia etti.
İsrail Milli Eğitim Bakanı Naftali Bennet'in önderliğindeki Yahudi Evi Partisi, Lieberman'dan boşalan savunma bakanlığı koltuğuna Bennet'in getirilmesini istemişti. İsrail basını, Netanyahu ile Bennet arasındaki görüşmede bu talebin Netanyahu tarafından reddedildiği bildirdi.
 
Yahudi Evi Partisi, liderlerinin savunma bakanlığına getirilmemesi durumunda koalisyon hükümetinden çekilme tehditinde bulunmuştu.

(star.com.tr)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX