Terimli Terimsiz kükreyiş!

A -
A +

Büyükler daima büyüktür. G.Saray gibi takımlar, Anka Kuşu gibi her an küllerinden doğmasını bilir

 
Tam üç haftadır galibiyete hasret olan derbizede G.Saray dün Kayseri’de Onyekuru ve Ömer’le öyle bir kükredi ki, bütün ızdıraplar bir anda Bayram sevincine döndü. 
Diyeceksiniz ki, G.Saray iyi futbol mu oynadı, hayır ama sonuca gitmeyi hatta fark üretmeyi bildi. Zaten böyle maçlarda futbola değil sonuca bakılır. 
Düşünün onca sakat, cezalı ve moralsiz oyuncular topluluğu varken, maç kazanmak hele deplasman korkusunu üstünden atabilmek kolay mı? 
Hele başında takımın ne teknik direktörü ne de yardımcısı varken, böyle bir ortamda kazanacak on biri sahaya sürmek ve o maçı yönetmek kolay mı?
Nitekim, kendini bir anda Terim’in yerinde bulan iğreti teknik direktör Ümit Davala için de kolay değildi. Diyeceksiniz ki, G.Saray Kulübü Davala’yı maç listesine bile yazmamışken dün takımı yöneten o muydu? 
Liste işi başka... O, TFF’ye “Size Fatih Terim’i yedirmeyiz” mesajı, bu kadar net!
Geçelim... Ümit Davala, tribündeki hocası Fatih Terim’den de gelen sinyalleri iyi değerlendirerek, G.Saray’a müthiş geri dönüşü yaptıran galibiyeti getirmeyi bildi. 
Sinanlı ve Onyekuru’lu forvet ile kalabalık orta sahada Belhanda, Selçuk ve Feghouli’nin uyumuna hayran kaldım. Bir diğer önemli olan Ömer Bayram’ın hücuma olan katkısıydı ki bu da golle ödüllendi. 
Tabii, insan Terim’i Başkan Mustafa Cengiz ile birlikte protokol tribününde görünce ister ister istemez soruyor.
G.Saray’ı kulübeden göz hizasında yönetmek mi daha keyifli yoksa tribünden kuş bakışı yönetmek mi? Onun için ben diyorum ki, bu Terimsiz Terimli bir kükreyiştir.
Özetle, büyükler daima büyüktür, öyle bir iki depremle yıkılmazlar. Anka Kuşu gibi küllerinden doğmasını bilirler. Hele bu takım G.Saray’sa en zor zor şartlarda kükremeyi bilir.
 
Maçın adamı: Onyekuru
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.