Fatih Terim'den Ali Koç'un 'Sicili bozuk' sözüne yanıt

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözlerine yanıt verdi. İşte Fatih Terim'in sözleri...

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Fatih Terim'den Ali Koç'un 'Sicili bozuk' sözüne yanıt
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
18 Eylül 2019 22:29
Son güncelleme 18 Eylül 2019 22:44
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile oynadıkları maçın arıdndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt verdi.

Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Bizim ülkemizde yok efendim tweet 19:05'te atılmış. Biz şunu konuşalım; bir teknik adamın sicili neden bu kadar bozuktur, neden bu kadar çok ceza alır? Bunları konuşmuyoruz." sözlerinin hatırlatılması üzerine açıklama yaptı.

Fatih Terim, Ali Koç'un sözlerien "Maçtan evvel yapılan açıklamaları öğrendim, hedef buysa... Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili rica edersiniz konuşmayalım. Sicilin parayla, reklamla, nüfusla doldurulamadığı bir yerdeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse cevap vereceğiz. Bugüne kadar herkes gerekeni aldı. Başka bir yerdeyiz, burada kalalım isterseniz. Değer bulduğumuz şeylere, gerekirse cevap veririz. Hiç kimse merak etmesin." diyerek yanıt verdi.

Tümü
 Reklam