Terim ve Albayrak'ta son durum! Test sonuçları...

29.03.2020 - 21:41 | Son Güncellenme: 29.03.2020 - 22:05

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in sağlık durumuyla ilgili açıklama var. Terim'in sağlık durumu nasıl? Test sonucu çıktı mı? Kızından açıklama geldi. Abdurrahim Albayrak, koronavirüsü atlattı mı? Son durumu hakkında kendisi açıklama yaptı.

Terim ve Albayrak'ta son durum! Test sonuçları...

Galatasaray'da koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi gören Fatih Terim'in sağlık durumu merak konusu oldu. Terim'in kızları Buse Terim ve Merve Terim, deneyimli teknik adamla ilgili son durumu paylaştı. Fatih Terim'in sağlık durumu nasıl? Yeni yapıılan COVID-19 test sonucu belli oldu mu? Abdurrahim Albayrak'tan da sağlık durumu hakkında bir bilgilendirme geldi. İşte detaylar...

Buse Terim: "Henüz test sonuçlanmadı"

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı'nın açıklaması şu şekilde:

"Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor.

Merve Terim Çetin'den de açıklama var...

Bu arada Fatih Terim'in diğer kızı Merve Terim Çetin ise, "Bizden duymadıkça inanmayın lütfen. Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi. Bu haber şu an için doğru değil. Halen hastanede tedavisine devam ediliyor" dedi.

Abdurrahim Albayrak'tan da açıklama...

Abdurrahim Albayrak'tan da test sonucu ile ilgili açıklama geldi. Albayrak, "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler