Arama Logo

Ahmet Çakar: "F.Bahçe - G.Saray derbisinin hakemi Cüneyt Çakır"




7
GÜNDEME DAİR 3 SORU- 3CEVAP!
Sabah Gazatesi yazarı ve yorumcu Ahmet Çakar, gündeme ilişkin 3 soruyu cevapladı...
GÜNDEME DAİR 3 SORU- 3CEVAP!
6
HEDEFE ULAŞILIR MI?
Fenerbahçe, kurtuluş reçetesi olarak gördüğü 'Fener Ol' kampanyası ile 31 Mayıs'a kadar 380 milyon TL toplamayı amaçlıyor. Hedefe ulaşabilir mi?
HEDEFE ULAŞILIR MI?
5
UEFA'YI İKNA ETMEK BİLE BÜYÜK BAŞARI

Öncelikle Ali Koç ve yönetimini tebrik etmek lazım. Finansal Fair Play (FFP) problemini bağış ile çözebilecekleri konusunda UEFA'yı ikna ettiler. Bu başlı başına çok büyük bir problemdi ve giderildi. Fenerbahçe zenginiyle fakiriyle, öğrencisiyle memuruyla, kadınıyla erkeğiyle Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor. Mutlaka inanıyorum ki 'Fener Ol' kampanyasıyla kulüp çok rahatlayacak. Tabii ki burada en önemli avantaj kulüp başkanı Ali Koç olacak. Bağışı yapan kişi biliyor ki bu paralar başka işlerde kullanılmayacak ve yine biliyorlar ki Ali Koç para konusunda da çok güvenilir bir isimdir. Şu anda 25 milyon Fenerbahçeli'ye büyük görev düşüyor. Herkes bütçesine göre bağış yapsa Fenerbahçe'nin borcu çok rahatlayacak.

UEFA'YI İKNA ETMEK BİLE BÜYÜK BAŞARI
4
NEDENİ GELECEK HAFTA MI?
Cüneyt Çakır ve Ali Palabıyık'a bu hafta görev verilmemesinin nedeni gelecek hafta oynanacak iki kritik mücadele (F.Bahçe-G.Saray ve Beşiktaş-Başakşehir) olabilir mi?
NEDENİ GELECEK HAFTA MI?
3
CÜNEYT ÇAKIR DERBİ İÇİN EN UYGUN İSİM

Pek tabii ki bir sonraki hafta oynanacak F.Bahçe-G.Saray ve Beşiktaş-Başakşehir maçları her yönden çok önemli. Bu maçları da çok deneyimli, en azından hata yapsa da toplumun fazla toz konduramayacağı isimler yönetecek. Bunların başında da Cüneyt Çakır geliyor. Zaman zaman özellikle Türkiye'de hatalı maçlar yönetse de şu anda Dünya ve Avrupa'nın en iyi 3-5 hakeminden biri. Bu hafta dinlendirilmesinin temel nedeni de önümüzdeki haftaki maçlardan birinde görev alacak olmasıdır.

CÜNEYT ÇAKIR DERBİ İÇİN EN UYGUN İSİM
2
FATİH TERİM'İN KONUŞMASI DOĞRU MU?
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ibra krizinin yaşandığı mali genel kurul için 'Ben de 10 dakika konuşmak isterdim' dedi. Profesyonel bir çalışanın kurulda konuşması doğru mu?
FATİH TERİM'İN KONUŞMASI DOĞRU MU?
1
HERKES KONUŞMALI

Fatih Terim'i sadece bir profesyonel çalışan olarak değil birçok genel kurul üyesi gibi duayen bir Galatasaraylı olarak düşünmek lazım. Tabii ki o da özellikle liselilerin başlattığı iddia edilen ibra etmeme olayından kulübün zarar göreceğini düşünmüş olmalı ki tepkisini koyabilirdi. Hatta bence konuşsa çok da iyi yapardı.

HERKES KONUŞMALI