Arama Logo

Fatih Terim'den Rizespor maçı sonrası açıklamalar




10
TERİM'DEN MAÇ SONU SÖZLERİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor'u 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
TERİM'DEN MAÇ SONU SÖZLERİ
9
"ÇOK ŞÜKÜR DAHA İYİYİM"
"İyi bir gidiş içerisindeyiz, bunun zedelenmesini istemedim. İlk 45'i de öyle oynadıktan sonra, bu turu atlamalıydık, onun için biraz tedirgin oldum. İyiyim, çok şükür daha iyiyim."
\
8
"İNGİLTERE'DE HİÇ GİTMİYOR"
"Konsensus sağlayabilsek, hep beraber oturmamız lazım. Oyuncular boşuna depar atıyor, boşuna mücadeleye giriyor, sadece ofsaytlar değil. Hakemlere pozisyon devam etsin, kesme, sonra kaldırırsın deniyor. Kimse boşuna bir şey yapmıyor. VAR'ın adetleri de değişik, İngiltere'de hakem hiç gitmiyor, VAR'daki karar veriyor. Bir başkası daha çabuk hareket ediyor, bizimki 3-5 dakika sürüyor."
\
7
"ALLAH HAKEMLERE YARDIM ETSİN"
Aldığımız ile verdiğimi arasındaki fark ne derseniz, baya sıkıntılı olur. Kardeşim niye VAR'a gitmiyorsun denmeye başladı. Herkes VAR'a git demeye başladı. İşin faydamıza ya da zararımıza olan kısmını herkesin oturup gözden geçirmesi lazım. Futbolda her karar tartışmaya açıktır. Çok bariz olanı bile 'Bir dakika' diyip geriye alabilirsiniz. Hakemlerin de içinden çıkması kolay değil, Allah onlara da yardım etsin.
\
6
"VAR'DA AKTİF HAKEMDEN YANA DEĞİLİM"
Ben mesela VAR'da aktif hakemlerin çalışmasından yana değilim. Haftaya da maç yönetecek, öbür arkadaşıyla ilgili ne düşünecek? Belki eski hakemlerin, bırakmışların yönetmesi lazım. Trabzon maçını izledik, Ali Şansalan iyi yıl geçiriyor, bu arkadaşlara ihtiyacımız var, onlar da hata yapacak. VAR nerede girmeli devreye, niye susuyor, VAR niye var diye sorular soruyoruz.
\
5
"TURU GEÇMEYİ ÇOK İSTEDİM"
Rizespor dikkat edilmesi gereken bir takım ve 1-1 sakat bir sonuçtur. Oyun 2-1 yine sakat, 2-2'de eleniyorsunuz. Geçen senenin şampiyonu olarak 1-1 ile dönüşüz, orada son saniye penaltı var, var oğlu var, bugün geçmek üstedik turu. Ben turu geçmeyi çok istedim.
\
4
ARDA TURAN CEVABI
"Arda Turan konusunda sorduğunuz soru için fikirlerimi söyledim. Bu konunun sadece teknik olmadığı, camiamızı, taraftarlarımızın, eski, yeni yönetimlerin ortak konsensuz içerisinde söylemesi gerekir diye söyledim. Onun için de geçen gün davet edildiğim toplantı için Arena'ya geldim. Başkan, Abdurrahim bey ve Yusuf bey vardı, daha evvel ne söylediysem, tekrar ettim. Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığıdır."
ARDA TURAN CEVABI
3
"ÇOK ÇABALIYORUM AMA..."

Çıkarken de buradan, ben bu kararın, iyi yönetilmesinden yana olduğumu üzerine basarak söyledim ama ben daha eve varmadan, bir gazeteciye, birkaç gazeteciye, maalesef verilmiş. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası. Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum ama bazen çaba harcadığım için de hayal kırıklığı yaşıyorum.

\
2
"BİR STOPER İSTEDİM"

Bir stoper istedim ama olmazsa yapacak bir şeyimiz yok, dünyanın sonu değil. Gidecek oyuncularımız olacak, orada bir sıkıntımız yok. Andone şansımızı kullandık, daha 1 hafta, 8 günümüz var, bizim gibi kulüplerde böyle şeyler belli olmaz. Biri gidebilir, biri gelebilir.

\
1
"KALIRSA BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR"
Nagatomo ile konuştum, bize çok büyük hizmetler yaptı. Biz onu çok seviyoruz, o da bizi seviyor. Bir fırsat bulursa gidecek ama kalırsa da başımızın üstünde yeri var. Antrenmanın en çok çalışanı. Soyun derseniz soyunur, oynama dersiniz oynamaz. Böyle futbolcu bulmak çok zor. Nagatomo'yu kırmak ne bizim, ne yöneticilerimizin aklının ucuna bile gelmez. O nasıl isterse öyle davranacağız.
\