Düzce Belediyesi Temizlik İşçileri Müdürlüğü bünyesinde görevli temizlik işçileri, “Kışa Veda, Yaza Merhaba” sloganıyla Film Platosu alanında düzenlenen mangal etkinliğinde bir araya geldi. Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak’ın organizasyonuyla düzenlenen ve temizlik işçilerine motivasyon sağlayan etkinliğe, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de katıldı.



Organizasyonda temizlik işçileri hem güzel havanın keyfini, hem de sıcacık mangalın tadını çıkardı.

“Düzce’de birlik, beraberlik, dostluk, kardeşliğin bir örneğini görüyorsunuz”
Belediye bünyesinde görevli temizlik işçilerinin “Yaza merhaba” organizasyonuna katılmak üzere seçim çalışmasına kısa bir mola veren Özlü, burada önemli açıklamalarda bulundu. Özlü, şöyle konuştu:

“Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün belediye işçileri ile beraberiz. Burada çok güzel bir manzara var. Bu manzaranın özelliği şudur, Dursun Ay bizim belediye başkanımızdır ve ben başkan adayıyım, aynı partideyiz, bakın beraber çalışıyoruz. Aynı manzarayı başka yerde görmek çok zor. Dolayısıyla bugün Düzce’de birlik, beraberlik, dostluk, kardeşliğin bir örneğini görüyorsunuz.”



“Aramızda uyumsuzluk olduğu, küllüm yalan”
Halkın takdiri ile belediye başkanı seçilmesi halinde pırıl pırıl bir Düzce yapacaklarının altını çizen Özlü, şöyle devam etti:

“Daha çalışacağız. Tertemiz bir Düzce oluşturacağız. İl başkanımız, merkez ilçe başkanımızla hep birlikte çok güzel bir uyumla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Zaman zaman işitiyorum, bunların arasında bir uyumsuzluk var, diye. Sevgili kardeşlerim, bunlar küllüm yalandır. Düzce’de il başkanı, merkez ilçe başkanı, bizim partimizin bütün teşkilatları uyum içerisindedir. Beraber güzel bir kampanya yürütüyoruz. Bugün burada güzel bir manzara var. Bunu görmeyenler var. Gözü görmeyenler var. Dolayısıyla özellikle bunu sizinle paylaşmak istedim.”

“Böyle bir şey olabilir mi; kimsenin işine son vermeyeceğiz”
Seçilmesi halinde göreve geldiğinde belediye işçilerini, işten çıkaracağı iddialarına da yanıt veren Özlü, şunları kaydetti:

"Düzce’de bir büyük yalan da şudur; Faruk Özlü belediye başkanı olursa, işten eleman çıkartacak, diye bir söylenti benim de kulağıma geldi. Bu da küllüm yalandır. Her gün Düzce’de iş arayanlar var. Mevcut iş sahibi arkadaşlarımızı neden işten çıkartıp sokağa bırakalım? Böyle bir şey olabilir mi? Şunu açıklıkla söylüyorum, kimseyi işten çıkartmayacağız. Herkes işine bakacak. Kendi isteği ile ayrılmak isteyenlere bir şey diyemeyiz. Ama kimsenin işine son vermeyeceğiz. Bunu söyleyenler yalan söylüyorlar."



“Bakanımıza belediye başkanlığı görevinde şimdiden başarılar diliyoruz”
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise, şöyle konuştu:

“Artık bahar geldi. Bu organizasyon da temizlik işçilerimizin yaptığı rutin organizasyon. Bizi de davet ettiler. Bu davete sayın bakanımız, belediye başkan adayımız da katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. AK Parti artık marka bir parti. Dünyada söz sahibi olan bir liderimiz var. Biz onun yanında çalışmaktan gurur duyuyoruz. Belediyemizde belediye başkanlığı değil, bir bayrak değişimi vardır. Biz sayın bakanımızı belediye başkanlığı görevinde şimdiden kendisine başarılar diliyoruz. Biz de İl Genel Meclisi’nde olacağız. Beraber çalışacağız. O yüzden hiç kimsenin bir tereddüdü olmasın. Çok güzel işler yapacağımızı düşünüyoruz.”



“Bu şehri gelecek nesillere daha temiz bir şehir olarak teslim edeceğiz”
Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak da şunları kaydetti:

“Biz Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak, ‘Kışa veda, yaza merhaba’ sloganıyla, personelimizin motivasyonunu artırarak en üst seviyeye çekmek ve bu şehri bizlere emanet eden Düzceli hemşehrilerimize daha temiz bir Düzce yapabilmemiz için arkadaşlarla böyle bir organizasyon yaptık. İnşallah yazın daha çok çalışacağız. Bu şehri gelecek nesillere daha temiz bir şehir olarak teslim edeceğiz. Güzel günler bizleri bekliyor.”

Haber: Ö.YILMAZ