Kulüpler Zor Durumda

Biz de aynı öyleyiz. 18 dosyamız var ve bu sorunlar için yoğun çalışıyoruz. Yasak kalkarsa transfer yapacağız. Her mevkii için belirlenen alternatifler var, fakat biz pahalı transferler yapmayacağız. Yasak kalkmazsa da önemli değil, kadromuz iyi ve hedefe varırız” dedi.

Onazı Erken Döner

Arjantinli sol bek İbanez ile ilgili teklif gelmediğini belirten Şahin, “İsteyen olursa değerlendiririz. Sosa salonda çalışıyor. Bir MR'ı da daha var. Gerçek kaptan, sakatlığına rağmen takımı bırakmadı. Onazi memleketinde, tendon sakatlığı olduğu için uzun sürecek gibi gözüküyor. Çok güçlü bir oyuncu, normalde 7-8 ay forma giyemeyebilir ama daha erken döneceği yönünde doktorlardan bilgi aldık” diye konuştu. 

Onur Ve Olcay Konusu

Onur konusuna da değinen Şahin, “Kendi kararı. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. O bizi gururlandırdı; biz de onu hiç mağdur etmedik” dedi. Kadro dışı bırakılan Olcay Şahan'la ilgili alınan kararda kararlı olduklarını ifade eden Şahin, “Kulüp bulması için kendisine tebligat yaptık. Bu ay sonuna kadar ayrılmasını bekliyoruz. Takım bulması için biz de kendisine yardımcı olacağız. Kesin kararımız bu şekilde” diye konuştu.

“5 Yıllık Bir Plan Yaptık”

“Biz üç yıllık bir yönetimiz fakat 5 yıllık bir plan kuruyoruz. Bizden sonra gelecek yönetimin rahat çalışmasını istiyoruz” diyen Şahin, “1461 Trabzon takımından kampa dahil edilen 10 oyuncuyla ilgili kararı Ünal Karaman verecek. Önce binanın temelini atacağız, sonra katları çıkacağız. Abdülkadir Ömür ve Yusuf çok iyi çalışıyor. Yusuf kaptan oldu. Yusuf'un da ileride yurt dışı idealleri var, umarım gerçekleşir” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim