“Temel Aile Bilinci Seminerleri” Başladı

“Temel Aile Bilinci Seminerleri” Başladı

Yayın: 14.01.2020 19:31
Paylaş:
A+ A-

İl Müftülüğü Tarafından “Temel Aile Bilinci Eğitimleri” verilmeye başlandı.

İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK, Müftü Yardımcıları Mahmut EMİN ve Merve YUMLU’nun öncülüğünde aile içi iletişimin önemine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla vaizler ve uzmanlar tarafından, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara Kur’an ve Sünnet ışığında “Temel Aile Bilinci Eğitimleri” verilmeye başlandı.

“Eğitimlerde, ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi konularında toplumumuza dini ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik yapmakta ve aileyi tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin güçlendirilmesine yönelik bilgiler verildi.

İki aşamadan oluşan bu proje 12 konudan oluşmaktadır. İlk aşamayı tamamlayan her bir din görevlisi ikinci aşamada görev yaptığı bölgedeki cemaate ve böylelikle toplumumun her kesimine aile yapımızın korunmasına yönelik farkındalık oluşturma eğitimlerimizin sürdürülmesi hedeflenmektedir.”denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.