Advert
as

TEMA Vakfı Solhan’da Gönüllü Temsilci Arıyor!

TEMA Vakfı Solhan’da Gönüllü Temsilci Arıyor!

TEMA Vakfı, değerleri doğrultusunda tüm doğal varlıkları koruma mücadelesinde gönüllü olarak destek verebilecek Solhan İlçe Temsilcisi arıyor.

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı  (TEMA Vakfı) , Solhan’daki tüm doğal varlıkları koruma mücadelesinde gönüllü olarak destek verebilecek İlçe Temsilcisi arıyor.

 

Aranan Özellikler:

 

TEMA Vakfı ufuk ve hedeflerini benimsemiş,

Tercihen 30 yaşından büyük,

Aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen,

Gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın Solhan’daki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek,

Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve Solhan’da yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek,

Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve ‘gönüllü olarak’ çalışmaktan keyif alan,

İlgilenen gönüllü adaylarının fotoğraflı özgeçmişlerini 28 Haziran 2020 tarihine kadar gonullu@tema.org.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

 

*Bu ilan, personel alımı ilanı olmayıp, gönüllülük esasına bağlı olarak destek verebilecek ‘gönüllü’ adaylarına yönelik bir ilandır.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum