Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

TEMA GÖNÜLLÜLERİ İSTANBUL’DA TOPLANDI

Toplantıya;TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, Temsilci Yrd. Hayriye Kösem, Çine TEMA Sorumlusu Hicabi Solak, Didim TEMA Sorumlu Yardımcıları Ayhan Kırmızıgül, Suat Aksoy, Germencik TEMA Sorumlusu Uğur Avcı, Kuşadası TEMA Sorumlusu Nimet Demir, Kuşadası TEMA Sorumlu Yrd. Hatice Altınışık, Söke TEMA Sorumlusu Ömriye Demirkol, Kuşadası Genç TEMA Başkanı Cansu Ünsal katıldı.

Toplantı ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Tema Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir; “Tema 25 Yaşında” konulu TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç sunumu ile başlayan toplantıda, Çevresel Etki Değerlendirmesi, Umut Yeşerten Örnekler, Doğaya Kazandıran Kart, Doğaya, Toprağa, Tarıma ve Sürdürülebilir Yaşama Farklı Bir Bakış sunumları ile devam etti. Toplantının ikinci gününde ise düzenlenen panellerin ardından sonuç değerlendirmesi yapıldı.” dedi.

Özdemir; “Toprak, Yaprak, Bayrak için, yaşam alanlarının sürdürülebilirliği için gönülden gönüllü olarak çaba gösteren Vatan ve millet sevdalılarına selam olsun.” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.