Haberler

Televizyon yapımcısını tehdit ettiği gerekçesiyle yargılanan Yeliz Yeşilmen'in eşi için yakalama kararı çıkartıldı

Güncelleme:

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın atletli haliyle yatakta kahvaltı yaparken çekilen fotoğrafını programında yayınlayan Bilal Özbilge'ye hakaret ve tehdit ettiği iddia edilerek hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Duruşmalara katılmayan Akbaş hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, iş adamı eşi Ali Uğur Akbaş'ın yatakta çektiği atletli fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmış ve fotoğraf günlerce konuşulmuştu. Televizyon programı yapımcısı Bilal Özbilge'nin fotoğrafı programda yayınlaması üzerine arayıp hakaret ve tehditlerde bulunduğu iddia edilen iş adamı Akbaş hakkında 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DURUŞMALARA KATILMADI

Akbaş, şikayetin ardından soruşturma aşamasında telefon konuşmasını içeren ses kaydının kendisine ait olmadığını belirtti. İstanbul 24. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Bilal Özbilge ve her iki tarafın avukatları katılırken, sanık Uğur Akbaş katılmadı.

Yeliz Yeşilmen'in eşine yakalama kararı

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Özbilge'nin avukatı Levent Karakoç, sanığın adreslerine tebligat çıkarıldığını fakat tebligatların iade edildiğini belirterek, savunması alınmadığı için hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. Mahkeme, sanık Uğur Akbaş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Yeliz Yeşilmen'in eşine yakalama kararı

ALİ UĞUR AKBAŞ KİMDİR?

Ali Uğur AKBAŞ, 1963 yılında Adana'da doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra iş hayatına atılarak İnşaat, Turizm, Petrol ve Nakliye sektörlerinde şirketler kurarak birçok faaliyette bulundu. Halen Cerenkent İnşaat ve Özaltınbaş Lmt. Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Televizyon yapımcısını tehdit ettiği gerekçesiyle yargılanan Yeliz Yeşilmen'in eşi için yakalama kararı çıkartıldı

Televizyon yapımcısını tehdit ettiği gerekçesiyle yargılanan Yeliz Yeşilmen'in eşi için yakalama kararı çıkartıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (17)

coni:

MHP den adaydi bu hesabin edin iste !

19
12
yanıtYanıtla
Poyraz49:

Bunlar MHP kapısından geçemez CONI kendine gel aslanım

yanıt3
yanıt1
Ali:

Coni tam bir conisin chpli seni

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

Denyo çiçekle birlikte tepsiyi de yemiştir.

25
2
yanıtYanıtla
))):

:))))

yanıt0
yanıt0
LEZBİYEN HAYRİYE:

YAKALANSIN O HALDE NEY BEKLENİYOR Kİ

17
2
yanıtYanıtla
Avni:

cicişlerin haberini verin

17
0
yanıtYanıtla
Adam:

Ya arkadaş ne kadar lüzumsuz şeyleri dert ediyorsunuz. Atletli resmi çıkmışmış. Ben de şöyle zengin dertleri istiyorum artık

13
1
yanıtYanıtla
coni:

kahvalti niye AZ diye uzulmustur bu sisko !

10
0
yanıtYanıtla
PAKO:

boş insanlar

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title