banner388

Telefon dolandırıcısı yakayı ele verdi

Samsun'da vatandaşlara kendini polis ve savcı olarak tanıtıp paralarını alan dolandırıcı, tutuklandı.

Telefon dolandırıcısı yakayı ele verdi

Samsun'da vatandaşlara kendini polis ve savcı olarak tanıtıp paralarını alan dolandırıcı, tutuklandı.

12 Temmuz 2020 Pazar 19:41
Telefon dolandırıcısı yakayı ele verdi

İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, telefon dolandırıcısı şebeke üyelerinden Ahmet Ç., (26) Eskişehir'de bir kişiden 150 adet cumhuriyet altınını elden almak isterken dolandırıldığını anlayan şahıs altınları vermeyip polise şikayetçi oldu.

Eskişehir polisi, şüphelinin Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Ahmet Ç. olduğunu tespit etti. Aynı yöntemle Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir kişiden 40 bin lira değerinde altını elden teslim alan Ahmet Ç.,altınları bpzdurmak için Samsun'a geldi.

Altınları bozdurup Gurcistan'da T.G. adlı Gürcü kadına 3 bin 614 dolar para gönderdiği tespit edilen Ahmet Ç., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Atakum ilçesi Yeni Mahalle'den Samsun'un İlkadım ilçesi Büyükşehir Belediyesi Kavşağı'na kadar kovalanan Ahmet Ç., yakalandı. Samsun'da da bir kişiyi telefonla arayıp dolandırmak istedikleri tespit edilen Ahmet Ç., sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemedeki ifadesinden sonra da tutuklananarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ragıp keser 2020-07-13 12:50:06

bu telefon dolandırcıları da hep urfalı, urfanın adı öyle bir kirlendi ki bin derede yıkasan yine de aklanmaz.