Bir süredir Hotmail tabanlı mail adreslerine ulaşım sağlanamıyor olması kullanıcıların 'Hotmail çöktü mü?' 'Outlook çöktü mü?' sorusunu sormasına sebep oldu.
Bugün 18 Eylül 2017 saat 12:00 saatlerinden itibaren Outlook ve Hotmail uygulamaları ve web sürümü dahil mail gönderilemiyor. İnternet başında Milyarlarca Hotmail ve Outllook kullanıcısı isyanda..! Sorunun kaynağı için şuana kadar henüz bir açıklama gelmedi.
Bazı kullanıcılar bilgisayarın Outlook güncellemelerini kaldırırsanız sorun çözülüyor şeklinde mesajları olmasına rağmen yinede sorun düzelmiyor.
Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com a bu konuda çok sayıda email geldi. Okuyucularımız Hotmail ve Outlook üzerinden mail alamıyorum, gönderemiyorum. Öğlenden beri durum böyle. Bir sorun mu var? şeklinde mağduriyetlerini dile getiriyorlar.

Daha önce 2011 yılında çöken Hotmail ve Outlook 2017'nin Mart ayında da çökmüştü. 


Sorun hakkındaki güncellemeleri ve gelişmeleri www.fibhaber.com üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca ihbar, duyuru, öneri ve haberlerinizi FİB Haber WhatsApp İhbar hattımıza gönderebilirsiniz.

Bize Çok Kolay Ulaşabilirsiniz!

Bize ulaşmak için Bunun için yapmanız gereken şey çok basit sadece Whatsapp için kullanabileceğiniz 0 552 212 0 444 nolu hattını cep telefonunuza kaydedin. Fotoğraflarınızı bu numaraya paylaşabilirsiniz. Nevşehir'de haberleriyle halkın sitesi olan FİBHABER.COM’a daha rahat ulaşabilirsiniz. Haberlerinizi Bekliyoruz... Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 552 212 0 444 whattsapp numarasından atın yayınlayalım.

Yada Acil İletişim İçin FİB Haber Merkezine ait 0 384 212 9 444 veya 0 532 627 28 74 nolu numaralardan da ulaşabilirsiniz.