info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trabzonspor’un Derdi Eksikler

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk büyük maçı Trabzon’da oynanacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe Hüseyin Avni Aker’de kozlarını paylaşacak. Ev sahibi Trabzonspor zorlu randevuya önemli eksiklerle çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. 
 
Sezona Kayseri Erciyesspor beraberliğiyle başlayan Trabzonspor'da zorlu randevu öncesi önemli eksikler var. Ev sahibi ekipte 6 futbolcu sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada görev yapamayacak.
 
Aykut, Deniz, Özer ve Mustafa Yumlu'nun tedavileri devam ediyor. Tedavisi tamamlanan Cardozo ve Bosingwa'nın ise fiziki olarak hazır olmadıkları için Fenerbahçe'ye karşı forma giymeleri beklenmiyor. Bordo mavili ekipte cezali oyuncu ise bulunmuyor.
 
Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in takımını Onur, Zeki, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa, Medjani, Constant, Waris, Mehmet Ekici, Sefa ve Yatabare'den oluşan ilk 11'le sahaya sürmesi bekleniyor.
  
Ezeli rakiplerin buluşmasında tribünler büyük ölçüde dolacak. Trabzon'da bugüne kadar yaklaşık 25.000 Passolig kartı satılırken, Avni Aker'de 18 bin civarında bordo mavili taraftarın olması bekleniyor.