info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Meslek Yüksekokulu İnşaatı’nda Soygun

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi rektörü Osman Şimşek’in kişisel kişisel gayretleri ve hayırseverlerin bağışlarıyla yapılmaya çalışılan Müsellim yolunda bulunan Muratlı Meslek yüksek okulu inşaatı,kimliği belirsiz kişilerce soyuldu.

Yapılan incelemede,Yüksek okul inşaatını yüklenici firma olan Aktaş inşaat sahibi Kerem Demir’e ait inşaat alanı içinde bulunan,dışında çelik kepenk ve cam doğrama koruması olan şantiye konteynerinin  çelik kepenkleri sökülmüş,camlar kırılmış ve Konteyner’in içindeki ,jeneratör ile spiral motor çalınmış.
 
Bununla da yetinmeyen hırsızlar,inşaat alanındaki 10x10x300 cm boyutlarında kereste,200-300 adet kalıpta kilit yerine kullanılan ve çiroz  adı verilen malzemeyi de bir araca yükleyip götürmüşler.
 
Yüksek okul hırsızlığı ile ilgili telefonla görüştüğümüz Aktaş inşaat firması sahibi Kerem Demir, “ben emniyete gereken ifadeyi verdim ve şikayetçi oldum.Olay yerinde güvenlik kamerası mevcut olup,emniyet güçlerimiz olayla yakında ilgilenmekteler.Başka söyleyecek bir şeyim yoktur.”Dedi.
 
Firma sahibi Kerem Demir’in,yüksek okul inşaatını yapan firma olmasına rağmen,kendi cebinden yüksek okul inşaatı için binlerce lira destek verdiğini beyan eden Muratlı halkı,hırsızlığı gerçekleştiren kişi veya kişilere büyük tepki gösterdi.Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak : Murat Ürtekin