Dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Yenilebilir Enerji Genel Müdürlüğünün "Enerji Verimliliği bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak" amacıyla " Enerji verimliliği" kapsamında düz

Çerkezköy 22.12.2014 16:16:00 0
Dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi

DERECEYE GİRDİLER

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Yenilebilir Enerji Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerde düzenlediği “Enerji Verimliliği” konulu resim ve öykü yarışmasında Çerkezköylü öğrenciler ödülleri topladı. İlkokul öğrencileri arasında Resim yarışmasında Çerkezköy Tepe İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Damla Su Yılmaz birinci olurken, Çerkezköy Tepe İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi İsmet Arca Erdoğan ise üçüncü oldu. Ortaokul öğrencileri arasında yapılan öykü yarışmasında ise Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencisi Duğhan Batıkan Yıldırım birinci, Çerkezköy Tepe Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Serra Dönmez ise üçüncü oldu.

ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen programda Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan başarılı olan öğrencileri altın ile ödüllendirdi. Öğrencilerin yakaladığı başarıdan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan “Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Yenilebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün “Enerji Verimliliği bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak” amacıyla “Enerji verimliliği” kapsamında il genelinde düzenlenen resim yarışmasında ilkokul, öykü dalında ise ortaokul öğrencileri büyük başarı elde etti. Öğrencilerimize katkı sağlayan ailelerine, öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yarışmalarda da öğrencilerimiz sadece bilgi anlamında değil sosyal faaliyetler alanında da yer almak istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10