1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Tekin Bingöl: iddialı konuştu
Tekin Bingöl: iddialı konuştu

Tekin Bingöl: iddialı konuştu

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü’nün İncek temsilciliği çok sayıda partilinin katıldığı törenle açıldı.

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü’nün İncek temsilciliği çok sayıda partilinin katıldığı törenle açıldı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin girişimleri sonucunda yapılan İncek temsilciliği açılış törenine CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP’li ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ve partililer katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Tekin Bingöl İncek temsilciliği açılışında şöyle konuştu:

“Bugün partimiz ve Gölbaşı için mütevazi ama çok anlamlı bir gün. Çünkü biz önümüzdeki yerel seçimlerde çok temel bir hedef ve kararlı bir iddia ile yola çıkıyoruz. Yerel yönetim seçimlerinde mutlaka Ankara’daki iki başarılı belediyemizin yanına başta Gölbaşı olmak üzere Mamak, Etimesgut, Elmadağ, Nallıhan belediyesini ve daha sayamayacağım birçok belediyeyi alacağız. Bütün bu belediyelerin sonucunda Ankaralı hemşerilerimizin büyük bir özlemle beklediği Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni yeniden sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla mutlaka buluşturacağız. İşte o nedenle bu temsilcilik binası çok önemlidir. Sadece yerelde değil, genelde de Türkiye’ye rahat bir nefes aldıracak Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek başına iktidarının adeta ayak seslerinin duyulacağı çalışmayı sergileyecek arkadaşlar. Bunu büyük bir inanç ve samimiyetle söylüyorum.”

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin Gölbaşı’ndaki hedeflerinin belediyeyi CHP’ye kazandırmak olduğunu söyleyerek, “CHP’liler olarak Ankara Büyükşehir Belediyesini almamız için önümüzde hiçbir engel kalmadı. İnşallah Gölbaşı Belediye başkanlığını da 2019’da alacağız” dedi.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik ise “Hedefimiz siyaseti ilçemizde değil, illerde ve yerinde yapmak. İlçemizi diğer dış mahallerde partimizi etkin hale getirmektir. İncek temsilciliğimizin verimli olmasını yürekten diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 2054 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.