İstanbul Muhtarlar Konfederasyonu (TÜMFED) Başkanı (İstanbul Siyavuş Paşa Mahalle Muhtarı) Selami Aykut ile geçtiğimiz günlerde irtibata geçen Bor Harım Mahallesi Muhtarı Ali Önsay girişimleri ile Engellilere alınan tekerlekli sandalyeler Bor’lu ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bor Harım Mahalle Muhtarı Ali Önsay; “TÜMFED Dernek Başkanı Sayın Selami Aykut Bey ile eskilere dayanan samimi bir dostluğa hayırlı bir ricamız karşılık buldu. TÜMFED Başkanı Aykut Bey, Engellilerin yaşamını kolaylaştırmak adına çalışmalar yürütmeye çalışmaktadır. Geçtiğimiz günlerde bir görüşmemde ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğu talebini ilettim. Talebimizi geri çevirmedi kargo ile göndererek örnek olacak bir davranış sergilediler. Bize bağışladığı tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duyarlılığın herkese örnek olmasını diliyorum. İstanbul'dan Bor’a “Umut Bizde Varız Derneği” aracılığıyla bize ulaşan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştı, tüm emeği geçenlere, kendilerine başarılar diliyoruz. Değerli Federasyon başkanımız ve muhtarımız Selami Aykut 'a sonsuz teşekkürler” dedi.

Bor İlçesi Harım mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi fiziksel engelli iki yaşlı vatandaşa tekerlekli sandalyeleri teşekkür ve hayır duaların alınmasıyla sahiplerine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim