TEK YÜREK BANDIRMA TEK HEDEF AVRUPA!...

TEK YÜREK BANDIRMA TEK HEDEF AVRUPA!...

BANVİT-VIRTUS ACEA ROMA 04 MART ÇARŞAMBA SAAT 19.00

   4 Mart tarihinde oynanacak Bandırma`da oynanacak Banvit-Virtus Acea ROMA Eurocup Son 16 mücadelesi öncesi Banvit BK Başkanı Sn.Özkan Kılıç, şu anda tek gündemlerinin Avrupa`da başarı olduğunu belirterek, şu şekilde konuştu; 

   ``Şu an gündemimizde Avrupa Kupası (Eurocup) mücadelesi, dolayısı ile 4 Mart tarihinde evimizde oynayacağımız Virtus Acea ROMA karşılaşması var. Tüm istek ve arzumuz ile bu maça odaklanmış durumdayız.Tek düşüncemiz İtalya`nın güçlü ve köklü ekiplerinden Virtus Acea ROMA`yı eleyerek Avrupa`nın ikinci büyük kupası olan Eurocup`ta ilk 8 takım arasına ismimizi yazdırmaktır.

   Biliyoruz ki kolay olmayacak çünkü rakibimiz geleneği olan, tarihinde İtalya ve Avrupa Kupası şampiyonlukları bulunan bir takım. Bu noktada Bandırma`nın ve Bandırma seyircisinin şu ana kadar yaptığı gibi takımına sahip çıkmasını ve tek yürek halinde Avrupa`da ulaşabileceğimiz en üst noktaya varmayı hedefliyoruz.

   Ligde ise normal sezon maçları devam ediyor. Şu anda beşinci durumdayız ve daha üst sıralar için mücadelemiz sürüyor. Önümüzdeki haftalarda belli bir istikrarı yakalayarak play off mücadelesine avantajlı bir sıradan başlamak istiyoruz.

   Yarıştığımız bu iki zorlu kulvarda Selçuk Ernak ve ekibine ise güvenimiz tam. Yıllardır beraber olmamızın ve birbirimizi çok iyi tanımanın yaratacağı sinerji ile birlikte özellikle Avrupa`da bu sezona kadar yapmış olduklarımızın daha üzerinde bir sonuç almak amacındayız.``

   Kazananın Avrupa`da ilk 8 takım arasına kalacağı mücadelenin rövanş karşılaşması 11 Mart tarihinde İtalya`nın Roma kentinde oynanacak ve sayı averajında üstün olan takım tur atlayacak.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı