'Tek sayı çift sayı kavgası' paylaşımına gözaltı

Korona virüsü nedeniyle taksilerin trafiğe çıkışı için tek-çift plaka uygulamasına geçilmesinin ardından "taksi durağında 0 tek sayıdır çift sayıdır kavgası" diye tweet atan Ceyhun T. gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya hesabından, "Bağcılar’da bir taksi durağında ‘0 tek sayıdır çift sayıdır’ kavgası: 2 yaralı bir taksici gözaltına" şeklinde asılsız paylaşım yapan kişi gözaltına alındı.

Korona virüsü ile mücadele tedbirleri kapsamında taksiler için alınan tek-çift plaka uygulanması kararı sonrası sosyal medya hesabından, "Bağcılar’da bir taksi durağında ‘0 tek sayıdır çift sayıdır’ kavgası: 2 yaralı bir taksici gözaltına" şeklinde asılsız paylaşım yapan kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada Ceyhun T. (38) isimli şahıs hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan işlem yapıldığı belirtildi.

Gözaltına alınan Ceyhun T.'nin mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

'HAYAL ÜRÜNÜDÜR' DEMİŞTİ

Ceyhun T. gözaltına alınmadan önce paylaşımına gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından "Bu tweetteki tüm karekter ve olayların gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur. Tamamen hayal ürünüdür" açıklamasını yapmıştı. (ANKA)

Etiketler tweet taksi virüs korona