Büyük Torbalı

Tek hayali iyileşmek

Henüz 5 aylıkken geçirdiği havale nedeniyle doktorların bir türlü teşhis koyamadığı bir hastalığa yakalanan 23 yaşındaki Hüseyin Elbi yürümekte zorluk çekiyor. Kollarını kullanmakta da zorluk çeken Elbi gazetemiz aracılığı ile Zahide Yetiş’le programına çağrı yaparak tedavisi için yardım istedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Tek hayali iyileşmek
232 Görüntüleme
09 Ekim 2019 - 9:19
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Tedavisi mümkün olmayan ve belirtileri anlaşılmayan kanser başta olmak üzere pek çok hastalık türü insanların hayatlarını hiç beklemedikleri bir anda kabusa çeviriyor. Hastalıkları nedeniyle sıkıntılar yaşayanlara Torbalı haklı kendi imkanları ile sahip çıkıyor. Bozköy Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Hüseyin Elbi’de hayatını tamamen değiştiren hastalığından tedavi olarak kurtulmak istiyor.
ZAHİDE YETİŞ’E NOT YAZDI
12 yaşına kadar yürümesinde bir problemi olmayan Hüseyin Elbi’nin hastalığı gün geçtikçe hareket kabiliyetini kısıtlamaya başladı. Hastalığından dolayı 9 ameliyat geçiren Elbi eğitim hayatını da ortaokul da bırakmak zorunda kaldı. Şuan sadece kısa mesafeleri yalnız başına yürüyebilen genç adam Zahide Yetiş’e not yazdı. Notta ” Hastalığım nedeniyle yıllardır sıkıntı çekiyorum. Yürümemde problem var. Ve hastalığımdan dolayı vücudumun direnci zayıfladı. Ayrıca hastalığım boyumun uzamasına engel oluyor, vücudumun çeşitli yerlerinde de yaralar var. Zahide Yetiş’le programının sunucusu Zahide ablaya gazeteniz aracılığı ile sesleniyorum. Zahide abla benim bu hastalıktan kurtularak normal hayata dönmeme yardımcı ol ölmek istemiyorum. Daha önce o programa benim durum da olan başka biri geldi ve tedavi olarak iyileşti ” diyerek Zehide Yetişe seslendi.
YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web