Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu’nun bugün açıkladığı karara göre, Trabzonspor'a 2 maç seyircisiz oynama ve 150 bin TL para cezası, Başkan Abiş Hopikoğlu'na 102 gün hak mahrumiyeti ve 112.500 TL para cezası, Obekpa’ya 50.000 TL para cezası, Yönetici Nazif Çakıroğlu 130 bin TL para cezası,120 gün hak mahrumiyeti, Alper Saruhan’a 15.000 TL para cezası verildi. 

Bordo-Mavili dev adamlar Eskişehir maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı 

Trabzonspor Çıkış Arıyor

Tahincioğlu Basketbol Lig’i 10. hafta karşılaşmasında deplasmanda Eskişehir Basket ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta sahasında taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle dişe diş mücadele etiği Fenerbahçe karşısında ikinci periyottan sonra oyun üstünlüğünü rakibine vererek sahadan üzgün ayrılan Bordo-Mavililer bu mücadele de hata yapmak istemiyor. 

Ligde en fazla sayı atan 2. takım olma özelliğini elde bulunduran Bordo-Mavililer aynı zamanda en fazla sayı yiyen takım olarak da kafalarda soru işareti bırakmaya devam ediyor. Son haftaların sürpriz takımlarından Eskişehir karşısında haftayı 12 puanla 12. sırada tamamlayan Bordo-Mavililer, son haftalarda yaşadığı buhranı, maddi sıkıntılar unutarak kendisine tertemiz sayfa açmak için mücadele edecek. 
 
Editör: TE Bilisim