TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sekücü’ye Doğum Günü Sürprizi

TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sekücü’ye Doğum Günü Sürprizi
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’ye doğum günü sürprizinde bulundu.

Stajını tamamlayan avukatlar için Rize Barosu tarafından düzenlenecek ruhsat törenine katılmak üzere Rize’ye gelen Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’ye doğum günü sürprizinde bulundu.

Feyzioğlu, beraberinde Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe ve Baro Yönetim Kurulu üyeleri ile Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan ve Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Başkanı Serkan Pekmezci ile beraber Rize Adalet Sarayına giderek burada Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü ve Rize Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Adem Amaç ile görüşmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Feyzioğlu, doğum günü olan Başsavcı Sekücü’ye sürpriz yaparak yaş pasta ikramında bulundu. Başsavcı Sekücü, ziyaretinden ve sürprizinden ötürü Feyzioğlu'na teşekkür etti. Feyzioğlu ise Sekücü ve Amaç’a misafirperverliği dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Gün içinde Vali Kemal Çeber ve esnaf ziyaretlerinde bulunacak olan Feyzioğlu, Rize barosunun ruhsat törenine katıldıktan sonra akşam saatlerinde hafta sonu Giresun’da düzenlenecek olan Karadeniz Bölge Baro Başkanları Toplantısına katılmak üzere kentten ayrılacak.

turkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(9).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(5).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(4).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(10).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(1).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(3).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(11).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(8).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(2).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(6).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(7).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rizede-(13).jpg